'kavga edin' emri! -Video < | " /> 'kavga edin' emri! -Video < | "/>

En Sıcak Konular

Berhan Şimşek'ten 'kavga edin' emri! -Video <

10 Eylül 2010 16:08 tsi
Berhan Şimşek'ten 'kavga edin' emri! -Video CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'den şaşırtan sözler... Sanatçı kimliği ile bilinen ünlü sinema oyuncusu Şimşek, teşkilat mensuplarına 'referandum günü gerekirse kavga edin, nezarette yatın' talimatı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, partisinin referandum toplantısında parti üyelerine yaptığı konuşmada, referandum günü için "Gerekirse kavga edin, bir gece nezarette kalmaktan birşey olmaz" dedi.

KENARDA DURMAYIN

CHP İl Başkanı Şimşek'in, 12 Eylül'deki halk oylamasına 8 gün kala 4 Eylül Cumartesi günü Bayrampaşa'da bir düğün salonunda CHP'lilere hitaben yaptığı konuşmada, "Öyle alkışlamak ile kalmayın, dışarıya çıkın ve çalışın. Ve sonra seçim günü 'ben görevli değilim' deyip de kenarda durmayın" diyor.

NEZARETTE KALMAKTAN BİR ŞEY OLMAZ

Sandık başlarında görevli olacak ya da olmayacak CHP'lilerin 2 değil, 4 değil, tam 32 gözü olması gerektiğine işaret eden Berhan Şimşek, aynı konuşmasında partilileri şiddete başvurmaktan kaçınmamaları gerektiğini vurgulaması dikkat çekti. Şimşek'in, konuşmasını, "Gerekirse kavga edin. Bir gece nezarette kalmaktan bir şey olmaz. Çok uzun geceler kalmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum bunu" diyerek sözlerini bitiriyor.

"ÇAKALLAR, AÇ KURTLAR GİBİ..."

Teşkilatlarına kavga edin talimatını veren CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Bahçelievler'de 'hayır' broşürü dağıtan 3 kadına bir kişinin saldırması olayından Başbakan Erdoğan ve AK Parti'yi sorumlu tutarak, "Başbakan kendi militanlarını, kendi gerillalarını sokaklarda CHP örgütüne saldırtıyor. Çakallar gibi, kurtlar gibi saldırıyorlar." demişti.

"DSP SEMPATİZMANI"

Emniyet yetkilileri olayın medyada yer almasından sonra harekete geçmiş ve Berhan Şimşek'in bu sözleri sarfetmesinden kısa süre sonra, saldırıyı gerçekleştiren şahsın AK Parti'li olmadığını açıklamıştı. Aynı gün NTV'ye konuk olan Başbakan Erdoğan da saldırganın DSP sempatizmanı bir aileden geldiğini açıklamıştı.

 

Haber 7


Bu haber 1,244 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    5,378 µs