En Sıcak Konular

Bayram günü bu yollara dikkat

9 Eylül 2010 10:07 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bayramın ilk günü çalışma yapılan yollar ve önlemler şöyle:

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Beşikdüzü-İskenderli-Tonya karayolunun 13. kilometresindeki heyelan tehlikesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Ulaşım Vakfıkebir-Tonya-İskenderli karayolundan sağlanıyor.

Çatalzeytin-Ayancık karayolunun 9-15. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım belirtilen kesimde Yusuflu köy yolu üzerinden veriliyor.

Hacıbektaş-Nevşehir karayolunun 38-39. kilometrelerindeki (Avanos Ayrımı Kavşağı) yol yapım ve kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bozburun ayrımı-Marmaris-Gökova-Muğla-Köyceğiz karayolunun 33-43. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sırasında 38-39. kilometrelerde(Gökçe çıkışı mevki) bugün ve cumartesi günü 13.00-15.00 saatlerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan karayolunun 0-36. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle kadar (Bolu Dağı tünel geçişi dahil) ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Hasankeyf-Gercüş karayolunun 4-7. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 04 Eylülden itibaren 2 ay süresince her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya karayolunun 9-11. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde araç geçişine izin verilmeyecek.

Anadolu Otoyolunun Yeniçağa-Çaydurt kavşakları arasında sürdürülen termoplastik çizgi ve ofset tarama çalışmaları nedeniyle 20 Eylüle kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas karayolunun 57-61. kilometrelerindeki (Bafa Gölü) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Ortaklar-Söke-Milas karayolunun 14-17. kilometrelerindeki (Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,316 µs