En Sıcak Konular

Arınç'ın elindeki MHP'yi kızdıracak anket

7 Eylül 2010 12:40 tsi
Arınç'ın elindeki anket, MHP'lileri kızdıracak. Çünkü Arınç, MHP'nin son 6 ankette de baraj tehlikesi yaşadığını öne sürdü.

Referandum yaklaştıkça anketler de havada uçuşmaya başladı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, elindeki son anketi açıkladı. MHP'nin baraj tehlikesi yaşadığını belirterek, referandumda yüzde 60 oranında 'Evet' çıkacağını söyledi.

Manisa'da halka seslenen Arınç, kendisine ulaşan son anketlere göre, 'Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?' sorusuna ise yüzde 44 ile AK Parti cevabının verildiğini belirtti ve MHP'lileri şu sözlerle uyardı:

"CHP yüzde 23-24 seviyesinde. Ama MHP'li arkadaşlarıma sevdiğim için söylüyorum son 6 ankette de MHP'nin baraj sorunu var. Yüzde 10.5-11 arası gidip geliyorlar. Bu nedendir? CHP ile işbirliği yapmaktan. MHP'nin tabanında en az yüzde 50 bu anayasaya 'hayır' diyemeyiz diye açıklama yapıyorlar. Bu anayasa değişikliklerine 'evet' demek... AK Parti, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve MHP tabanının da el ele vereceği bir oylama olmalı."

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Küresel krizde tüm Avrupa ülkeleri etkilenirken Türkiye'nin ayakta olduğunu, Türkiye'nin dünyaca izlenen bir ülke haline geldiğini belirten Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Arınç, şöyle konuştu:

'İktidara aday bir partinin genel başkanı millete neler söyleyecek diye beklerken, kendisi sütten çıkmış ak kaşık, biz hepimiz hırsız ve soyguncuyuz. Havuzlu villa filan diyordun, ben zenginleşmeyeceğim diyordun, senin de varmış havuzlu villan. Ayıp değil, sen ayıpladığın için söylüyorum. Torunlarını maşallah 6 aylıkken sigortalı yapmışsın, 14 yaşındaki çocuğun ortaokula giderken sigortalı olmuş. Kendisi maşallah sütten çıkmış ak kaşık. Eşelediğin zaman altından neler çıkıyor. Biz birbirimizi kötülemek lekelemek için konuşmayacağız.



Bu haber 614 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,477 µs