En Sıcak Konular

Evet diyenlere ağır hakaret !

5 Eylül 2010 13:09 tsi
Evet diyenlere ağır hakaret ! 
Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ'ın referandum ile ilgili sarf ettiği sözler, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Mersin'in Gözne İlçesinde her yıl geleneksel hale getirilen Gözne 30 Ağustos şenliklerinde konser veren sanatçı Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ, referandumunda 'evet' oyu kullanacak olanları koyun sürüsüne benzetti.

Arif Sağ'ın oğlu Tolga Sağ ise 'namuslu' insanların referandumda 'hayır' oyu vereceğini söyledi. Gözne 30 Ağustos Şenliğine sanatçılardan Gülay, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Gurup Karacaoğlan ve Gülşah-Ali Yıldırım katılarak birer konser verdi. Sahneye çıkan Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ, konser sonunda referandum ile ilgili sarf ettiği sözler, vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Pınar Sağ, daha konsere başlamadan 12 Eylülde yapılacak olananayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili yaptığı konuşmada, referandumda 'evet' yönünde oy kullanacak vatandaşları koyun sürüsüne benzeterek; "Evet sürüye katılmamak için, bizi sürüye saymamaları için, yani kimliğimizi korumak, insan olduğumuzu bir kere daha hatırlatmak için inadına bir kere daha hayır" dedi.

Pınar Sağ'ın ardından sahne alan Tolga Sağ da konsere başlamadan yaptığı konuşmada namuslu insanların referandumda 'hayır' oyu vereceklerini ifade edip, "Hangi tarafta durmak gerektiğine inanmamız, bence namusluların yanında durmak lazım. Çünkü bu ülke bu güne namussuzların yüzünden geldi. Ben Türkiye'de bu referandumda 'hayır' çıkartacak kadar namuslu insan olduğuna inanıyorum. Öyle umut ediyorum. İnşallah gelecek senelerde daha aydınlık bir Türkiye'de kültürümüzü, müziğimizi, kimliğimizi daha güzel paylaşmak adına bunu umut ederek sizleri tekrar selamlıyorum." diye konuştu.

cihan



Bu haber 1,312 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,405 µs