En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Korkudan hayırlı olsun bile diyemiyorlar

2 Eylül 2010 12:08 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir zamanlar 'hayırlara vesile olsun' demeyi ağızlarından düşürmeyenlerin artık bunu söyleyemez hale geldiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, bunun da kendilerinin bir başarısı olduğunu vurguladı.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) tarafından Akdeniz İlçesi Karaduvar mahallesi'nde yaptırılan Atıksu Arıtma Tesisisi'nin açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, bir belediyenin temel hizmetinin belde halkına hizmet vermek olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu, "Anakent belediye başkanımız tekrar seçildi. Verdiği sözleri yerine getiriyor. Bu bölgenin en büyük arıtma tesisini yaptı. Mersin sahillerinde artık denize girebileceksiniz." diye konuştu.

Atıksu arıtma tesisinin önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Bu tesis önemli. Çünkü hep Mersin denince kirli denizi olan bir kent akla gelirdi. Bunu tarihe gömmek, bunu silmek çok önemli bir görevdir. O görevi anakent belediye başkanımız yerine getirdi." ifadesini kullandı.

İktidar patisi mensuplarının bir ara ağızlarından düşürmeden her konuşmanın ardından 'hayırlara vesile olsun' dediklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Şimdi korkudan bunu da söyleyemiyorlar. Bu da bizim bir başarımızdır. Hayırlı olsun demeyi bile dillerinin ucuna, akıllarına getiremeyenlerin o 'hayırlara vesile olsun' sözünü hangi amaçla kullandıkları daha iyi ortaya çıkıyor."

Hayırlı bir iş yaptıkları taktirde Türkiye'de değişimin önünü açacaklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı bir iş yaparsak Türkiye'de hakların ve özgürlüğün de önünü açacağız. Onun için mücadele ediyoruz. Bu hayırlı iş için emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

cihan

 

 

 



Bu haber 512 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,425 µs