En Sıcak Konular

CHP, DP ve MHP şok olacak !

1 Eylül 2010 16:57 tsi
Bu ilin CHP, DP ve MHP'li başkanları referandumda 'evet' diyeceğini açıkladı. İŞTE O İL;

Nevşehir'de 1 CHP, 2 DP ve 2 MHP'li belde belediye başkanı ile 1 MHP'li İl Genel Meclis üyesi, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladı.

Başkanlar, kararlarından dolayı sonuçlarına da memleketin geleceği adına katlanacaklarını belirtti.

Mahalli İdareler Derneği Nevşehir Şubesi'nde toplanan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl Belediye Başkanı İbrahim Güven, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören Belediye Başkanı Şadi Dalgıç ve Avanos ilçesine bağlı Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, Demokrat Partili (DP) Nevşehir merkez Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ve Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı Belediye Başkanı Savaş Apaydın ile MHP'li Kozaklı ilçesi Genel Meclisi Üyesi Memduh Ünsal, partilerinin aldığı karara rağmen referandumda 'evet' diyeceklerini ve bunun siyasi karşılığı olursa da yerine getireceklerini kaydetti.

Belediye başkanları ve il genel meclis üyesi adına basın açıklamasını Abuşağı Belediye Başkanı Savaş Apaydın yaptı. Apaydın, çeşitli siyasi fikir ve düşüncelerden olan belediye başkanı ve il genel meclisi üyeleri olarak referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklamak için bir araya geldiklerini söyledi. Apaydın, "Bizler anayasa değişikliğinin partiler üstü bir mesele olduğu kanaatine vardık. Memleket meselesi olarak değerlendirdik. Bu anayasa değişikliğinin ülkemizi demokrasisi gelişmiş ülkeler düzeyine çıkartacağına, insan hak ve özgürlüklerini geliştireceğine ve yerel yönetimleri güçlendireceğine inandığımız için de Anayasa değişiklik paketine evet deme kararı aldık." diye konuştu.

Başkan Apaydın, bir soru üzerine "Bizler farklı siyasi görüşten partilere mensup insanlarız. Bizreferandumoylamasını memleket meselesi olarak görüyoruz. Memleketimizin geleceği açısından olacak her şeye katlanacağımızı da ilan ediyoruz." dedi. 

CİHAN

01.09.2010



Bu haber 728 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,190 µs