En Sıcak Konular

''Referandumda 'evet' demek ülkenin menfaatine''

1 Eylül 2010 12:55 tsi
DP Genel Merkezi'nin referandumda 'hayır' oyu kullanılmasını istemesine rağmen, partinin tabanından 'evet' sesleri yükselmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de DYP Trabzon eski Milletvekili Mehmet Çakıroğlu.

Çakıroğlu, açıklamasında, 12 Eylül'deki referandumda 'evet' diyeceğini belirtti. Çakıroğlu, paketin, ülkenin ve milletin menfaatine olduğunun altını çizdi. Türkiye'de demokrasinin rayına oturması için bir şeyler yapılması gerektiğini anlatan Çakıroğlu, "Bu paketin geçmesi ülkemiz, milletimiz ve demokratik gelişmemiz adına çok faydalı olacaktır." dedi.

Doğrunun her zaman tek olduğuna inandığını dile getiren Çakıroğlu, "Yapılan değişiklikler ve memleketimizde olup bitenler ortada. Bu referandumda doğru 'evet' demektir. Ben de bunun için 'evet' diyorum." ifadelerini kullandı.

DP Genel Merkezi'nin, tabanı dışında bir politika izlediğini kaydeden Çakıroğlu, Hüsamettin Cindoruk'un neye hizmet ettiğini anlayamadıklarını belirterek, "Kendisi de biliyor mu?" sorusunu yöneltti.

Çakıroğlu, eski genel başkanları Süleyman Soylu'nun ihracına ilişkin ise şu görüşleri dile getirdi: "Bir insanın fikirlerinin doğru ya da yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz. Demokratik bir şekilde onu kabul de etmeyebilirsiniz. Ama demokrat olduğunu söyleyen insanların farklı fikirler karşısında böyle bir tavır almasına anlam veremiyorum. Eğer bu partiden Süleyman Soylu ihraç ediliyorsa, Hüsamettin Cindoruk'un da ihraç edilmesi gerekir. Sen partiyi böldün, parçaladın. Bu suç değil de o mu suç? Esas, kendisinin bu partiden ihraç edilmesi lazım."

 
cihan



Bu haber 524 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,016 µs