En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı

1 Eylül 2010 12:06 tsi
CHP, referandumda HAYIR oyu için Baykal'ı otobüse çıkaracak !

Akşam'ın haberine göre; Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresine 'Antalya mitingimizi Sayın Baykal'ın dönüşüne göre programladık. Şimdi gelmesini bekliyorum. Gelince arayıp davet edeceğim. Hatta kabul ederse ondan konuşma yapmasını da isteyeceğim' dediği belirtiliyor.

Anayasa değişiklik paketinin oylanmasına sayılı günler kala miting meydanları hareketlenirken CHP'de ise tüm gözler 7 Eylül'deki Antalya mitingine çevrildi.CHPeski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'daki mitingde Kemal Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın birlikte otobüsün üzerine çıkıp çıkmayacağı merak edilirken Kılıçdaroğlu ise adım atarak Baykal'ı davet etmeye hazırlanıyor. Baykal'a karşı çok hassas olan ve bunu her fırsatta dile getiren Gandi'nin bu konuda yakın çevresine, 'Gezi programımızı Sayın Baykal'ın Amerika dönüşüne göre ayarladık. 7 Eylül tarahini bilinçli bir şekilde belirledik. Hatta bu nedenle miting tarihini biraz da geciktirdik. Ameraki'dan döneceği zaman ben kendisini bizzat arayıp Antalya mitingimize davet edeceğim. Hatta benim gönlümden onun bir konuşma yapması da geçiyor. Umarım bu önerimi kabul eder ve halka birlikte hitap ederiz' dediği öğrenildi.

Part Sözcüsü Hakkı Süha Okay, AKŞAM'a, Antalya mitingini Deniz Baykal'ın ABD'den dönüş tarihini hesaplayarak takvimlendirdiklerini söyledi. Okay, Baykal'a yönelik bir özel davetin Kılıçdaroğlu'nun tasarrufunda olduğunu ifade ederek, davete açık kapı bıraktı.

Eski Genel Başkan Deniz Baykal'a çok yakın isimlerdenAnkaraMilletvekili Yılmaz Ateş de, 'Deniz Bey Antalya programını, miting tarihini benden öğrendi. Kendisini şu ana kadar bu konuda arayan olmamış. Şu andaki tabloda benim onun katılımına ilişkin bir yorum getirmem şık olmaz' diye konuştu. 

 



Bu haber 515 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,236 µs