En Sıcak Konular

Gürsel Tekin'den Arınç'a çağrı

15 Ağustos 2010 19:00 tsi
CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arinç'a çağrıda bulundu.

CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arinç'a çağrıda bulundu. Tekin, " Ben yolsuzluk ve rüşvet konununda hassas olan Sayın Arınç'a çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Arınç, bu iktidar döneminde yolsuzluk olup olmadığına cevap verin" diye konuştu.

CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Tekin, " Sayın Başbakan alışagelmiş, Türkiye'de tarih yazmış, günahıyla sevabıyla önemli görevler yapmış, Mustafa Kemal Atatürk'ten başlayarak, İsmet İnönü'yle, Menderes'le, Bayar'la meşgul oluyor. Sayın Başbakan'a geçen gün bir çağrı yaptım. Yine aynı çağrıyı yapmak istiyorum. Ölülerle değil, dirilerle meşgul ol. Eğer bir hesabın varsa, şu anda yaşayan Sayın Kılıçdaroğlu orada. Belli ki Sayın Kılıçdaroğlu hepinizin kimyasını bozmuş." şeklinde konuştu.

Tekin konuşmasında "Benim sorum şu. Siz kamuyu yönetiyorsunuz, devleti yönetiyorsunuz. Siz devleti yönetirken bu kaynakları nerden buldunuz? Yoksa sizler de sivil vatandaşlar gibi fabrikalarınız olabilirdi, ihracatçı olabilirdiniz... Ben yolsuzluk ve rüşvet konununda hassas olan Sayın Arınç'a çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın arınç, bu iktidar döneminde yolsuzluk olup olmadığına cevap verin" diye konuştu.

Tekin "Bugün biz neden hayır diyoruz? Bunlar kafa karıştırıyorlar. Geçen gün stantta TKP'ye yasak getirilmiştir. Önemli bir süreçte en büyük zararı gören bir siyasî partidir. ve en önemli sendikalardan birisi de DİSK'tir. Yani düşünsenize DİSK'in mal varlıklarına el konulmuştur. Onlarca insanı cezaevlerinde kalmıştır. Bugün DİSK 'hayır' diyor. Niçin hayır diyor? TKP bu kadar zulüm çekmesine rağmen niçin 'hayır' diyor? Değerli arkadaşlar, bunlar kafa karıştırıyorlar. Elbette biz CHP olarak dedik ki ,'23 tane maddeyi derhal getirin kardeşim... Getirin geçirelim'. Ama 'hayır' diyorlar. Yani yirmi üç kilo et almışsınız. Israrla içine üç kilo domuz eti koyarak eti murdar ediyorsunuz. Nedir bu iki tane yasa. İki tane yasa sizi kurtarmak için. Korkmayın Sayın Başbakan" şeklinde konuştu.Tekin basın toplantısından sonra, Zeytinburnu Sümer Mahellesi'ndeki esnafları ve pazarcıları ziyaret etti.

milliyet



Bu haber 831 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,460 µs