En Sıcak Konular

Fenerbahçe'nin konuğu Ankara

0 0 0000 00:00 tsi
Lider Fenerbahçe ilk yarıda 2-2 berabere kaldığı Ankaraspor'la bir gündüz maçında karşılaşacak. Sarı Lacivertlilerin zirve yolunda puan kaybına hiç tahammülü yok... 

Liderin gündüz korkusu

Milli maç nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından Süper Lig'de 26. hafta heyecanı lider F.Bahçe'nin maçıyla başlıyor. Bu sezon çıktığı iki gündüz maçının ilkinde Ankaraspor ile 2-2 berabere kalırken, diğerinde Rize'ye 2-1 yenilen F.Bahçe, Ankaraspor ile evinde mücadele ediyor. Saat 15.00'te başlayacak ve LİG TV'den canlı yayınlanacak mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, günün anlamını hatırlatıp, bir şakaya kurban gitmemeleri konusunda futbolcularına uyarıda bulundu.

Zico uyardı

Haftanın ilk maçını oynayacaklarını hatırlatan Brezilyalı hoca, "Bizim kazanmamız rakiplerimizi strese sokacak ve paniğe kapılmalarına neden olacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalı" dedi. İdari menacer Volkan Ballı ise taraftara çağrıda bulunarak, "Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ve taraftarımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Taraftarımızı hem Saracoğlu'nda hem deplasmanda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli ekipte, antrenman eksiği bulunan Appiah'ın, Ankaraspor mücadelesinde kadroda yer almaması bekleniyor. Appiah'ın yanı sıra sağ ayağında sakatlığı bulunan Mehmet'te takımdaki yerini alamayacak. Fenerbahçe'de, 3 sarı kartı bulunan Aurelio, bugünkü mücadelede bir sarı kart daha görürse, 27. haftada deplasmandaki Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

"Telafisi zor olur"


Konuk ekip Ankaraspor'da ise Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları süren Mehmet Yılmaz, Murat Akyüz, Uğur Demirkul ve Serdar Güneş karşılaşmada forma giyemeyecek. Ankaraspor Teknik Direktör Aykut Kocaman, tüm takımlar adına telafinin olmadığı bir döneme girildiğini belirterek, "Fenerbahçe ligin son 4 haftasında çok zorlu maçlar oynayacak. Bu zor döneme girmeden önce tüm maçlarını kazanmak zorunda. Fenerbahçe maçını kazandığımız takdirde önümüzdeki haftalarda oynayacağımız Bursaspor ve Konyaspor maçlarına daha rahat bir şekilde çıkacağız. Fenerbahçe çok güçlü ve ligdeki tüm olumlu istatistiklerin tepesinde olan bir takım. Skor ne olursa olsun her an maçı yaşayan bir takım olma özelliğimizi sahaya yansıtmalız" dedi.

Fenerbahçe:Serdar Serkan Lugano ,Edu ,Ümit Deivid
Aurelio Deniz ,Tuncay ,Alex Kezman

Ankaraspor Hakan ,Muhammed ,Ediz ,Batak ,Wederson Özer
Hürriyet ,Hamilton Bilal ,Sitku Jaba

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 15:00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Yunus Yıldırım

Yıldırım ile 10’da 9 yaptı
2003-2004 sezonunda Süper Lig kariyerine başlayan Yunus Yıldırım, Fenerbahçe'nin bugüne kadar 10 lig maçında düdük çaldı. Sarı-Lacivertliler, 9 karşılaşmadan üç puanla ayrılırken, tek beraberliğini bu sezon Erciyes deplasmanında aldı. Kartlarını çok kullanmamasıyla bilinen Yıldırım, 2006-2007'de yönettiği 8 mücadelede kırmızı kart ve penaltı kararına hiç hükmetmedi, sadece 17 kez sarı kart gösterdi.

haber7



Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,135 µs