En Sıcak Konular

Hangi lideri hangi il ve ülke tıklıyor?

0 0 0000 00:00 tsi
Hangi lideri hangi il ve ülke tıklıyor? İnternet arama motoru “google trends”de siyasi parti liderlerinin reyting aldıkları iller ve ülkeler dikkat çekiyor. İşte hangi siyasi lideri hangi il ve ülkenin tıkladığına dair rapor 

“Ovada siyaset” söylemi ile çıkış yapan DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın en yüksek reytingi Diyarbakır’dan aldığı ortaya çıktı. Diyarbakır’ı Ankara, İstanbul, Adana, İzmir, Brüksel, Frankfurt, Maraş, Helsinki ve Zonguldak izliyor.

Ağar’ın en çok reyting aldığı ülkeler sıralamasında ise Türkiye’den sonra Suudi Arabistan’ın gelmesi dikkat çekiyor. Suudi Arabistan’ı Macaristan, Ukrayna, İtalya, Çin izliyor.

BAYKAL’I “AMİGOS”LAR MERAK EDİYOR

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ise internette en yüksek reytingini memleketi Antalya’da aldığı ortaya çıktı. Baykal’ın Antalya’dan sonra reytingi yüksek olan iller sıralamasında Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Dortmund, Berlin, Washington ve New York geliyor.
Baykal’ın Türkiye dışındaki reytingi yüksek ülkeler arasında Almanya, ABD, Malezya, Makedonya, Sırbistan-Karadağ, Güney Afrika, Macaristan, Bulgaristan ve Meksika geliyor.

BAHÇELİ’YE KOMŞU MERAKI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Türkiye’de en yüksek reytingini memleketi Osmaniye’nin komşusu Adana’dan alıyor. Bahçeli’nin reytinginde Adana’yı Ankara, İzmir, İstanbul, Bakü, Hamburg, Tulon takip ediyor.

Bahçeli, yurt dışında en yüksek reytingini ise Fransa ve Almanya, ABD, İngiltere, Belçika, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya ve Suudi Arabistan’dan alıyor.

MUMCU’NUN EN YÜKSEK REYTİNGİ ANKARA’DA

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ise en yüksek reytingini Türkiye’de Ankara’da alıyor. Bu şehri İstanbul, İzmir, Adana, Duisburg, New York, Köln, Londra ve Gaziantep izliyor.
Mumcu’nun reytingi en yüksek yabancı ülke ise Almanya. Almanya’yı Kazakistan, Danimarka, Norveç, Lüksemburg, Makedonya, Yunanistan, Kırgızistan ve Kuveyt takip ediyor.

BAŞBAKAN EN ÇOK SAMSUN’DAN ARANIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek reyting aldığı il ise Samsun. Samsun’u, Trabzon, Erzurum, Ankara, Kayseri, Adana, İstanbul, Diyarbakır, Antalya ve Bursa izliyor. Başbakan Erdoğan’ın yurt dışında en yüksek reytingi ise Norveç’de. Norveç’i Polanya, Lüksemburg, Moğolistan, Beyaz Rusya, Ukrayna, Çin, Kosto Rica, Yunanistan ve Singapur izliyor.


haber7



Bu haber 239 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,798 µs