En Sıcak Konular

Baykal'ın sır buluşması!

0 0 0000 00:00 tsi
Baykal'ın sır buluşması! Seçim yaklaştıkça partilerin reklam arayışı artıyor. Erdoğan'ın Ali Taran ile yaptığı görüşme olumsuzlukla sonuçlandı. Ancak Baykal "reklam"ın peşini bırakmıyor.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partilerdeki hareketlilik de hız kazandı. AKP'nin Ali Taran'la yaptığı görüşmeler sonuçsuz kalırken, CHP'nin, reklam dünyasının "dahi" çocuğu Alinur Velidedeoğlu'yla genel başkan düzeyinde görüşme yaptığı ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal geçtiğimiz salı günü Esentepe'de bulunan Güzel Sanatlar Merkezi'ne giderek, ünlü reklamcıyla 3.5 saat görüştü. CHP'li milletvekilleri Mehmet Sevigen, Mustafa Özyürek, Onur Öymen ve Bihlun Tamaylıgil ile Velidedeoğlu'nun siyaset uzmanlarının da katıldığı görüşme kamuoyundan "sır" gibi saklandı. Görüşmeye CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem ile diğer il yöneticilerinkatılmadığı toplantı kamuoyundan saklandı. Velidedeoğlu ve ekibinin, CHP'nin tanıtım kitapları, Baykal'ın yaptığı siyasi analizler ile konuşmaları inceledikten sonra Nisan ayı içinde Ankara'ya gidip, CHP Lideri ve partinin üst düzey yöneticilerine bir sunum yapacakları belirtildi. Ücret ve diğer ayrıntıların konuşulmadığı görüşmeyle ilgili toplantıya katılan milletvekilleri, görüşmeyi doğrulayarak, bütün detayları konuştuklarını söylediler.

CHP'liyle yemek yemişti
Velidedeoğlu, geçtiğimiz ay CHP'li bir yöneticiyle yemek yedikten sonra SABAH'a yaptığı açıklamada, "Şu sırada resmiyet kazanmış bir durum yok. CHP'li bir dostumla yemek yedim" demişti.

Sabah



Bu haber 319 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,361 µs