En Sıcak Konular

Alperen Ocakları 'evet' diyecek

23 Temmuz 2010 18:25 tsi
Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, darbe döneminde mağdur edilen merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu için 12 Eylül'de oylanacak olan anayasa değişikliğine 'evet' diyeceklerini söyledi.

Ayetullah Geçen, yaptığı açıklamada, 12 Eylül'ün 30. Yıldönümü'nde milletin sandıkta kendi darbesini yapacağını söyledi. Referandum konusunda MHP, CHP ve BDP'nin 'hayır' cephesinde yer alarak şerde ittifak ettiklerini savunan Geçen, şunları söyledi: "Bu şer ittifakıyla mazilerine ihanet etmektedirler. MHP 12 Eylül darbesinde şehit edilen ülkücülerin kemikleri sızlamaktadır. 12 Eylül'ün 30'uncu yıldönümünde Türk halkı kendi darbesini yaparak darbenin hesabını soracaktır. 'Namlusunu halkına çevirmiş tanka selam durmam' diyen Muhsin Yazıcıoğlu bu referandumda 'evet' dememizin en büyük referansıdır. Bu destek AK Parti'ye değil yeni Anayasa paketine verilmektedir." dedi.

Referandumdan çıkacak olumlu sonuçla darbe geleneğinin sona ereceğini kaydeden Geçen, "Artık Sincan'da tank yürümeyecek ve e- muhtıra dönemi kapanacaktır. Alperenler olarak bu yeni Anayasa paketinin ardından terörle mücadele konusunda 'idam cezasının' tekrar getirilmesini ve uygulanmasının zorunlu hale geldiğini düşünüyoruz. Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Yönetim Kurulu olarak Doğu illerindeki bütün teşkilatlarımızla birlikte Anayasa değişikliğini kamuoyuna tanıtacağız. Bütün halkımızı referandum konusunda duyarlı ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

cihan



Bu haber 603 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,792 µs