En Sıcak Konular

Siyasilerden milli maç yorumu

0 0 0000 00:00 tsi
Türk Milli Takımı'nın bu akşam Norveç ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Grup elemeleri maçı öncesi siyasiler iddialı konuştu. İşte siyasilerin bu akşamki milli maç ile ilgili görüşleri: 

Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye'nin bu maçı da kazanacağına inandığını söylerken, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ise "Türkiye'nin rakibi İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkeler. Norveç falan bize rakip olamaz" dedi.

THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'dan İstanbul'a gelen Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, gazetecilerin sorusu üzerine bu akam oynanacak Türkiye-Norveç maçını değerlendirdi. Milli takımın son maçlarda büyük bir performans gösterdiğini belirten Şener, "Ben bu performansın devam edeceğine inanıyorum. Takımın teknik kadrosu, futbolcuları kazanmaya konsantre olmuş vaziyetteler. Bu inançla kamuoyunun beklediği sonuçları elde etmek için sahada iyi mücadele veriyorlar. Bu maçı da alacağımıza inanıyorum" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ise, Türk milli takımının Norveç maçından da galip ayrılacağına inandığını ifade ederek, "Beraberlikten kötü bir sonuç mümkün değil ama ben yine de 1 farkla da olsa kazanacağımız düşünüyorum. Sadece seyircisiz oynayacak olmamızın bir zorluğu var. Türkiye'nin rakibi İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkeler. Norveç falan bize rakip olamaz" diye konuştu.

Ankara'da İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, milli takımın seriyi devam ettireceğini söylerken, Turizm Bakanı Atilla Koç da maç tahmininin sorulması üzerine "Ben o tahminleri bilmem. Bana turizm tahmini sorun. Galip geleceğiz inşallah" dedi.

 
haber7



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,080 µs