En Sıcak Konular

'Jackson para için öldürüldü...'

24 Haziran 2010 15:05 tsi
Michael Jackson'ın ablası La Toya Jackson'dan şok açıklamalar...

''Aşırı dozda ilaç kullanımı'' nedeniyle öldüğü açıklanan pop müziğin kralı Michael Jackson'ın ablası La Toya Jackson, ''kardeşinin ölünce bir efsane olacağı ve çok para kazandıracağı düşüncesiyle öldürüldüğünü'' iddia etti.

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, La Toya Jackson, GMTV adlı yayın kuruluşunda katıldığı programda, kardeşinin geçen yıl haziran ayında ölümüyle ilgili ''gerçeği'' çok iyi bildiğini söyledi. La Toya Jackson, erkek kardeşinin sayısız çalışmasının bulunduğunu ve bunların da onun ölümüyle beraber çok iyi para getireceğinin bazı kişilerce bilindiğini ifade etti. Jackson, ''İşte çıkış noktası bu. Çünkü, biliyorlardı ki, Michael'ın ölüsü dirisinden daha çok para getirecekti'' dedi.

Michael Jackson'ın ölümünün adeta bir tokat gibi sarsıcı olduğunu belirten La Toya Jackson, duygularını, ''Bu tamamen adaletsiz, yanlıştı ve bir kaza değildi'' sözleriyle aktardı.

''ÇOCUKLARI GERÇEĞİ ÖĞRENMEYİ HAK EDİYOR''

LaToya Jackson, ünlü şarkıcının öldürüldüğüne inanıp inanmadığı sorusuna da, ''Hiç şüphem yok. Kaza değildi'' yanıtını verdi. Michael Jackson'ın ölümünü öğrendiklerinde annesinin telefonda, ''o öldü'' diye haykırdığını anlatan La Toya Jackson, ''Bunun üzerine hemen gittim ve 'kim yaptı bunu?' diye sordum'' sözleriyle ilk baştan beri kardeşinin öldürüldüğüne inandığını dile getirdi.

Michael Jackson'ın geride bıraktığı 3 çocuğunun da gerçeği öğrenmeyi hak ettiğini belirten Jackson, ''Onun ailesi ve hayranları da bunu hak ediyor'' dedi.

Billboard dergisi tarafından bu haftanın başında, Michael Jackson'ın ölümünden sonra geçen 1 yıl içinde, eski albüm satışları ve isim hakkından dolayı 1 milyar dolar kazandırdığı açıklanmıştı.

Michael Jackson'ın Prince Michael (12), Paris (11) ve Prince Michael II (8) adlı 3 çocuğu bulunuyor.

Jackson, 25 Haziran 2009 tarihinde hayata veda etmiş ve sonraki günlerde ''aşırı dozda ilaç kullanımı'' nedeniyle öldüğü açıklanmıştı.



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,499 µs