En Sıcak Konular

'Beni seçin Köşk’te rakınızı için'

0 0 0000 00:00 tsi
Köşk anketleriyle ilgili TBMM kulislerinde espriler birbirini kovalıyor. AK Parti'li Kapusuz, CHP’lilerle şakalaşırken "Oylarınızı bana verin, Köşk’e gelir, hatta rakınızı içersiniz" dedi, seçilirse sakalını da keseceğini söyledi: 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşması AKP anketindeki adayları heyecanlandırırken, Meclis kulislerindeki esprileri artırdı. En esprili diyalog, TBMM Genel Kurulu’nda AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz ve bir grup CHP’li arasında yaşandı. Kuliste anlatılanlara göre Kapusuz, Genel Kurul’da arka koltuklarda oturdukları için ’Yaylacılar’ diye adlandırılan CHP’lilerden, ’Cumhurbaşkanlığı adaylığı’ için oy istedi. Kapusuz, "Kapınıza ilk olarak ben geldim, oyunuzu bana verin" dediği anda, gruba anketlerde adı geçen Adalet Komisyonu Başkanı Köksal Toptan yanaştı. Kapusuz, Toptan’a "Buraya ilk olarak ben geldim. Arkadaşlar onun için oylarını bana verecekler" deyince Toptan, "İlk olarak sen gelmiş olabilirsin, ama bu oylarını sana verecekleri anlamına gelmez" karşılığını verdi. Ardından CHP’liler, Kapusuz’a "Oyumuzu sana verirsek biz Köşk’e girebilecek miyiz?" sorusunu yönelttiler. Kapusuz’un "Gelirsiniz tabii, hatta rakınızı da içersiniz" cevabı ortamı şenlendirirdi.

SAKALIMI KESERİM

Diyalog Kapusuz’un sakalları üzerinden devam etti. CHP’liler siyasete girdiğinden bu yana sakalını kesmeyen Kapusuz’a takıldılar. "Köşk’e sakallı çıkamazsın" diyen CHP’liler, "Şimdi kesersem ’Köşk için sakalından vazgeçti’ derler. Seçilince kesersem ’Köşk’e saygısını gösterdi’ derler. Onun için seçilirsem keserim" karşılığını aldı.

200 BİN KİŞİYE ANKET

Kapusuz, Meclis’te bir grup gazeteciyle sohbeti sırasında teşkilat anketlerinin yanısıra, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına nasıl bakıldığı ve Erdoğan aday olmazsa kimin aday olmasını istedikleri sorularının da yer aldığı geniş çaplı bir kamuoyu araştırması yaptırdıklarını söyledi. Kapusuz, 15 Nisan’da da adayın açıklanabileceğini ifade etti.

Hürriyet



Bu haber 407 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,765 µs