En Sıcak Konular

'Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir'

13 Haziran 2010 18:25 tsi
'Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir'
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Aman dikkat ediniz. Girilen yol, PKK'nın emellerine hizmet edecektir. Oyunu görünüz. Bu gidişatla Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir" diye konuştu.

Geçmişte ülkücülerin ülkeyi böldürmemek ve hainlere karşı dik durduğunu savunan Bahçeli, "Ama şimdi aynı hesaplar daha sinsi yaklaşıyor, aynı emeller içten içe sizlere de yanaşıyor. Adına açılım deniyor. Demokratikleşme deniyor. Maskeleniyor. Aman dikkat ediniz. Girilen yol, PKK'nın emellerine hizmet edecektir. Oyunu görünüz. Bu gidişatla Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir" dedi.

Sertifika alan gençlerri uyanık olmaları konusunda da uyaran Devlet bahçeli, "Uyanık olunuz. Zalim ile mazlum; katil ile maktul, mağdur ile gaddar, cani ile şehit, katil ile gazi, aynı kefeye konulmuştur, değerler karıştırılmıştır. Doğru ile yanlışı ayırınız. Yıkmak için değil, yapmak için, ayırmak için değil, birleşmek için, bölmek için değil, buluşmak için, küsmek için değil kucaklaşmak için ayağa kalkınız ve bunu gerçekleştiriniz" ifadelerini kullandı.

'Bu İzmir'e dökülmüşlerin hesabıdır'

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'nin husumet, çatışma ve kavga ortamına sürüklenerek tükenip yok olmasına seyirci kalmayacaktır . İşbirlikçi yönetimin tuzaklarına düşmeyecek, bu tarihi vebale ortak olmayacaktır. Büyük milletimiz, milli değerler ve birlikte yaşama ülküsü etrafında mutlaka ama mutlaka kenetlenecektir. Atalarımız bin yılın ferasetiyle demişler ki; “Su uyur, düşman uyumaz. Bu buyruklara dikkat ediniz, kulak veriniz. Düşmanlar yine uyanık, hasımlar fırsat kolluyor. Çanakkale'de aldıkları dersi çabuk unuttular. Sakarya'da yedikleri darbeyi tez atlattılar. İhanet küllendiği yerden yeniden alev almaya çalışıyor. Alçaklıklar, saklandığı yerden doğrulmaya uğraşıyor. Bu, Kılıçarslan'a yenilmiş Haçlıların hesabıdır. Bu, Malazgirt'te teslim olmuş Bizans'ın hesabıdır. Bu, Fatih'ten aman dilemiş Avrupa'nın hesabıdır. Bu, Çanakkale'de batmış, İzmir'de dökülmüşlerin hesabıdır. Bilek gücüyle yapamadıklarını siyasetle yapmak istiyorlar"

milliyet



Bu haber 942 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,496 µs