En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu, hayranlarına Facebook'tan mesaj gönderdi

13 Haziran 2010 14:20 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Facebook paylaşım sitesinde 'Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları'na mesaj göndererek selamladı.

Kılıçdaroğlu, organizasyonun temsilcisi ve koordinatörü konumunda bulunan Antalya'dan Aygün Acar, İstanbul'dan Damla Toprak, Ankara Anıttepe Mahallesi Muhtarı Ufuk Kablan ve Antalya'dan Dilara Yılmaz Gümüştaş'a mesaj gönderdi. Gönderdiği mesaja "Merhaba Yol Arkadaşlarım. İktidar yürüyüşümüzün isimsiz ama gerçek kahramanları" diye başlayan Kılıçdaroğlu, mesajına şöyle devam etti: "Yolumuz açık. Son durağımız iktidar olsun." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, Facebook'taki hayranlarına gönderdiği mesajın tamamı ise şöyle: "Sevgili yol arkadaşlarım. İktidar yürüyüşümüzün isimsiz ama gerçek kahramları... Facebook paylaşım sitesine, iktidar yürüşümüzün heycanını duyarak, sorumluluğu paylaşarak, gücümüze güç katan yüzbinler adına bizlere mesajlarını, sevgilerini, desteklerini ileten Antalya'dan sevgili Aygün ve Dilara'ya, İstanbul'dan sevgili Damla'ya ve Ankara Anıttepe'den saygıder Muhtar Ufuk Kablan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Hemen belirtmek istiyorum ki CHP gibi cumhuriyeti kuran Atatürk'ün partisi'ne genel başkan olurken sizlere güveniyordum. Biliyor ve inanıyordum ki benim gibi önce insan diyen, önce ahlak diyen, önce aş ve iş diyen ama temel hak ve özgürlükleri de kararlılıkla korumaya niyetli olan sizler de nerede olursanız olun CHP'nin iktidar yürüyüşüne katılacaktınız.

Yanılmadım, kurultayımızdan sonra adım adım karış karış gezmeye başladığımız, emeğin başkenti Zonguldak'ta, Çorum'da, Tekirdağ'da, Edirne'de, Çanakkale'de ve cumartesi günü Tokat'ta, pazar günü Amasya'da sizler gibi onbinler, yüzbinler, 'biz buradayız, CHP'nin iktidar yürüyüşünde el ele, omuz omuzayız' diye ses verdiler bize. Sadece ses vermekle de kalmadılar, 'bize al ananı git' diyene inat, anamızı da babamızı da çoluk çocuğumuzu da akrabalarımızı da komşularımızı da hatta sevgilimizi de alıp sandığa gideceğiz. CHP'yi birinci parti yaparak anamızı ağlatan AKP'den hesap soracağız' dediler. CHP'nin iktidarı ne demektir biliyor musunuz sevgili yol arkadaşlarım ?

Haramiler iktidarını birlikte yıkacağız demektir. Haksızlıkların, yolsuzlukların, hukuksuzlukların hesabını soracağız demektir. CHP iktidarında gece yatağına aç giren çocuk kalmayacak demektir. Emeklilerin, emekli maaşlarıyla işsiz çocuklarına harçlık verme döneminin de kapanması demektir. Başta üniversite mezunu kardeşlerim olmak üzere, milyonlarca işsizin yeniden hayat bulması demektir. Bir kilo makarna, bir çuval kömüre muhtaç edilerek, yardım adı altında onurlarıyla oynanan kadınlarımızın, insanlarımızın aile sigortası kapsamına alınarak insanca desteklenmesi demektir. Mayından temizlenecek toprakların yabancılara satılması değil, topraksız köylüye dağıtılması demektir. Özelleştirmeler yoluyla peşkeşe hayır demektir, kadrolaşma yoluyla devletin önce kuşatılmasına, sonra da ele geçirilmesine karşı çıkmak demektir. Bu cumhuriyete, cumhuriyetin kazanımlarına ve Türkiye'ye sahip çıkmaktır. Sizler facebook'ta, Kemal Kılçdaroğlu hayran sayfasında, sanal dünyanın hayranlığını değil, Türkiye'ye, CHP'ye sahip çıkmanın gerçekliğini, iktidara yürümenin heyecan ve sorumluluğunu yansıtıyorsunuz, o nedenle bir araya geliyorsunuz. Biliniz ki sizlerin bir araya geldiği 13 haziran pazar günü ben de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tam 5 kez gittiği Amasya'da halkla kucaklaşarak, onlara camdan değil, candan seslenerek, sizlerden aldığım güçle iktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğim. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum...Yolumuz açık, son durağımız iktidar olsun..."

cihan

 

 

 



Bu haber 748 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,937 µs