En Sıcak Konular

Başbakan'ın konvoyunda kaza

13 Haziran 2010 10:17 tsi
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Rize gezisinde görev yapmak için Güneysu ilçesine giden polis memurları kaza yaptı. Kazada 1 polis hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralandı.

 Kaza yerinde rapor tutmak için fotoğraf çeken polis memuru ise omuz omuza çalıştığı arkadaşının cansız bedenini görünce gözyaşı döktü.

Kaza sabah saat 07.30 sıralarında İyidere ilçesi Sarayköy mevkiinde meydana geldi. İyidere İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları Mehmet Tosun ve Yusuf Tüylü, Başbakan Erdoğan'ın Güneysu ilçesindeki programda görev almak üzere İyidere Kaymakamlığı'na ait 53 AT 915 plakalı otomobille yola çıktı. Polis memuru Mehmet Tosun'un kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sarayköy tüneli çıkışında refüje çarptı, sonra takla attı. Büyük hasar gören otomobilde polis memurları 31 yaşındaki Yusuf Tüylü ve 25 yaşındaki sürücü Mehmet Tosun ağır yaralandı. Yusuf Tüylü kaldırıldığı Rize 82'inci Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Tosun ise Rize Üniversitesi (RÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından 82'inci Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet Tosun'un hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Çorum nüfusuna kayıtlı Yusuf Tüylü'nün evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

EN ZOR GÖREV 

Bu arada kazanın ardından çok sayıda polis ekibi de olay yerine geldi. İyidere Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından polis ekipleri kaza raporu için çalışmalara başladı. Aracın fotoğrafını çeken İyidere İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli bir polis memurunun yakın çalışma arkadaşını kaybetmenin acısıyla gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Başbakan'ın konvoyunda görevli aracın Güneysu İlçesi'ne gittiği sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.

hurriyet

 



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,806 µs