En Sıcak Konular

Ucuz mal alabilmek için birbirlerini ezdiler

12 Haziran 2010 13:56 tsi
Sakarya'da bir mağazanın kapatılan bir fabrikanın mallarını piyasaya göre üçte bir fiyatına satması izdihama sebep oldu.

Mobilya ve elektronik eşyalarının çok ucuza satıldığına duyanlar mağazanın bulunduğu Hacıoğlu Mahallesi Sakarbaba Caddesi'ne akın etti. Herkes bir anda mağazanın içerisine girmek istemesiyle büyük izdiham yaşandı. Çocuklarıyla gelen aileler zor anlar yaşadı. Beğendiği ucuz malı kucağında ve başının üzerinde taşıyanlar bir an önce ücretini verip mağazadan çıkmak istedi. Ancak giriş ve çıkışlar aynı kapılardan yapılması sebebiyle müşteriler zor anlar yaşadı. Zaman zaman görevlilerle müşteriler arasında gerginlik yaşandı.

Ömer Faruk Özkaya isimli müşteri ise 1 saat bekledikten sonra ancak mağazaya girebildiğini söyledi. Sehpa takımı ve bir ütü olan Özkaya, içeride büyük zorluklar çektiklerini belirterek, baygınlık geçirmek üzere olan kişiler gördüğünü anlattı. Fiyatların cok ucuz olduğunu ifade eden Özkaya, "Hanım istedi geldim. Bir ütü ve sehpa takımı aldım. İçerisi çok kalabalık olduğu için kendimi dışarıya attım. Aldığım ürünün parasını ödeyemeden dışarıya çıktım. Hırsız olarak görülmemek için Şimdi girip aldığım malların parasını ödeyeceğim." diye konuştu.

Mağaza sorumlusu Şahin Karasalar ise 68 TIR mal getirdiklerini belirterek mobilyadan, elektronik eşyalara varıncaya kadar her şeyin üçte bir fiyatına satıldığını söyledi.

Halkın büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Karaaslan bazı ürünlerin fiyatını şöyle açıkladı: "Yatak odası takımı 590 TL, yemek odası takımı 390 TL, oturma grubu 490 TL, salon koltuk takımı 590 TL, ortepedik yatak 80 TL, elektrikli süpürge 119 TL, şok buharlı ütü 15 TL, dörtlü zigon sehpa takımı 19 TL, fiskos sehpa 5 TL, uyku seti 29 TL."

(CİHAN)



Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,048 µs