i" /> i"/>

En Sıcak Konular

Şovunu Çankaya’da yapacak!

0 0 0000 00:00 tsi
Şovunu Çankaya’da yapacak! Hükümete muhalefeti ile bilinen bir şovmen Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymayanları protesto etmek için Çankaya adaylığını açıklıyor. Muhalif tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken bu şovmen kim mi? i

Hemen söyleyelim… O şovmen Metin Uca.

Ünlü televizyon programcısı ve Kanal 1’de yayınlanan Passaparola isimli programın sunucusu Metin Uca Cumhurbaşkanlığı’na resmen aday olduğunu açıklayacak. Ortada dolaşan kimi bilgilere göre Uca arkasında en az 110 milletvekilinin desteğinin olduğunu ileri sürüyor. Uca, AKP iktidarına ve Başbakan Erdoğan’a muhalefeti ile biliniyor.

Uca, daha önce Star televizyonunda yaptığı programda da hükümete yönelik eleştirileri ile dikkatleri çekiyordu. Uca, yaptığı programlarla “sözünü sakınmaz, cesur” imajı yaratıyordu. Hatta geçmiş dönemlerde de bu imajıyla çok beğeniliyordu.

Ancak daha sonra Uca, program değişikliğine gitti. Bu değişiklik Uca’nın kariyerinde ciddi yaralar açtı. Sabahları yaptığı ve siyasileri eleştirdiği programın yerini, akşam yaptığı şov/yarışma programı aldı. Dahası Show TV’de kimi ünlülerle haftalık magazin gündeminin tartışıldığı bir program yapmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca koltuğu Reha Muhtar’a kaptırdı.

Uca’nın konuşulmayan bir diğer yönü de muhalifmiş gibi gözükmesine rağmen aslında muhalefetten bir hayli uzak olduğu. Türkiye, Cem Uzan’ın haberleri ve İmar Bankası yolsuzlukları ile çalkalanırken, kimse Uca’nın ağzından bu konuda tek kelime duymadı.

Bir zamanlar Türkiye’nin, özellikle gençlerin, gündemini belirleyen Uca’nın şov dünyasında başarıdan bir hayli uzaklara düştüğü açık. Acaba Uca, bu protestosuyla yeniden kendisini göstermeye, isminden bahsettirmeye mi çalışıyor? Bu gerçek bir muhalefet mi? Bunun adı “halkla ilişkiler” olabilir mi?

iyibilgi.com



Bu haber 322 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    7,270 µs