En Sıcak Konular

Başbakan’ın sağ kolu travestiyle pazarlıkta

0 0 0000 00:00 tsi
Başbakan’ın sağ kolu travestiyle pazarlıkta Geçen hafta İtalya’da patlak veren şantaj skandalı, hükümeti sarsacak fotoğrafların dün tüm İtalyan gazetelerinde yayınlanmasıyla yeni bir boyut kazandı. Başbakan Romano Prodi’nin sağ kolu ve hükümet sözcüsü Silvio Sircana’yı bir travest

Başbakan Romano Prodi’nin sağ kolu, hükümet sözcüsü Silvio Sircana’yı bir travestiyle pazarlık ederken görüntüleyen şantajcı paparazzi Fabrizio Corona, tutuklandı. Corona, ünlülerin uygunsuz fotoğraflarını çekerek ve şantaj yaparak büyük paralar kazanıyordu. Futbolcular, sinema oyuncuları ve sosyetenin ünlü isimlerinin fotoğraflarını çekerek geçimini sağlayan paparazzi Fabrizio Corona’nın son olarak, koalisyon hükümetinin sözcüsü ve Başbakan Romano Prodi’nin sağ kolu Silvio Sircana’nın sokakta direksiyon başında bir travesti ile pazarlık ederken çektiği fotoğraflar, İtalya’da bomba etkisi yarattı.

Sinir krizi geçirdi

Paparazzi Corona, sorgulamasında fotoğrafı "Oggi" dergisine 500 bin euroya sattığını itiraf etti. Başbakan Prodi’nin sağ kolu Silvio Sircana, fotoğrafının çekildiğini öğrenince sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Muhalefet fotoğrafın yayınlanmasını isterken Başbakan Prodi, eleştirileri göğüsleyerek böyle bir fotoğrafın olmadığına kamuoyunu inandırmaya çalıştı.

Bütün gazetelerde

Ancak dün bütün gazetelerin birinci sayfasında Silvio Sircana’nın kaldırımdaki tarvestiyle pazarlık ederken çekilmiş fotoğrafı, birinci sayfalarda yer aldı. Başbakan Romano Prodi, sağ kolu ve hükümet sözcüsünün bu nedenle istifa etmeyeceğini söylerken olayın kahramanı da "O aptallık dolu geceden sonra yaşantım değişti. Ama bir insan, bir hatadan dolayı çarmıha gerilmez. Haber olmayan bir haber için istifa etmeyeceğim" dedi.

İstifa etmeyeceğim

Başbakan Prodi’nin sağ kolu Silvio Sircana, fotoğrafları "Aptallık dolu bir gece" olarak değerlendirdi. Sircana, istifa etmeyi düşünmediğini belirtmesine rağmen İtalya’da koalisyon hükümetinin büyük darbe aldığı konuşuluyor.

Berlusconi’den şantajla 20 bin Euro almıştı

Eski Başbakan Silvio Berlusconi’nin kızı Barbara da paparazzi Corona’nın kurbanlarından. Barbara’nın da uygunsuz fotoğrafları "Chi" dergisinde yayınlandı. Corona, Barbara’nın bir diskotekten erkek arkadaşı ile içkili bir durumda çıkarken çektiği fotoğrafları, dönemin başbakanı babası Silvio Benrlusconi’ye göndererek şantajla 20 bin euro almıştı. Corona’nın kurbanları arasında ünlü futbolcular Francesco Totti, David Trezeguet, Formula 1’de Renault ekibinin patronu ünlü playboy Flavio Briatore, Milano sosyetesinin önce gelenleri ve televizyon sunucuları da bulunuyor.

 
hürriyet



Bu haber 264 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,965 µs