En Sıcak Konular

Vekillerin Meclis TV'den ilginç istekleri

0 0 0000 00:00 tsi
Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, milletvekilleri de seçmenlerine mesaj vermek için kıyasıya bir yarış içerisine girdiler. Seçmenlerine sesini duyurmak isteyen vekillerin en çok kullandıkları yer ise Meclis TV. Milletvekilleri, Meclis TV aracılığıyla vat

      Meclis TV çalışanları, "Beni niye az çektin?", "Sağ taraftan çekme, sol taraftan çek!", "Misafirlerim geldi, gelir misiniz?", "Ankara dışına bizimle gelir misiniz?" gibi ilginç taleplerle karşılaşıyor.
      Meclis TV çalışanları, milletvekillerinin ilginç istekleriyle sık sık karşı karşıya kalıyor. Milletvekillerinin ortak şikayeti ise, "Beni niye az çektin" ya da "Beni niye göstermedin" şeklinde oluyor. Vekillerin büyük bir bölümü de, konuşmalarının kısa verilmesinden yakınıyor.
     
     "SAĞ TARAFIMDAN ÇEKME"

      Bazı milletvekillerinin de estekik kaygılar taşıyan istekleri oluyor. Bunun içinde yüzünün sağ tarafından değil, sol tarafından çekilmesini talep edenler de var. Buna neden olarak da ekranda daha iyi çıkmak gösteriliyor.
      Milletvekillerinin bir bölümü kendilerine gelen misafirler için de Meclis TV’yi arıyor. Bazı vekiller de, Ankara dışına çıktıklarında kendilerine eşlik edip edemeyeceklerini soruyor.
     
     "HANIM İZLEYEMEMİŞ"

      Son olarak da Anavatan Partisi Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan, Meclis TV’yi arayarak, "Meclis’te düzenlediğim basın toplantısının haberini bizim hanım izleyememiş, rica etsem tekrar verir misiniz?" diye sordu.
      Basın toplantısı düzenleyen Özdoğan, toplantı haberinin eşi tarafından izlenememesi üzerine Meclis TV’yi arayarak, "Benim haberi verdiniz mi?" diye sordu. Haberin bültende yer aldığını öğrendikten sonra Özdoğan, "Benim hanım izleyememiş, haberi bir daha verebilir misiniz?" diye konuştu.
     
     KANDOĞAN ŞANSLI

      Bu arada seçmene Meclis TV’den en çok seslenen vekil ise DYP Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan. Kandoğan, Genel Kurul kürsüsünde en fazla konuşan milletvekili özelliğini koruyor.

milliyet



Bu haber 392 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,556 µs