En Sıcak Konular

Önce elini öptü, sonra defterden sildi!

0 0 0000 00:00 tsi
Önce elini öptü, sonra defterden sildi! Danıştay saldırısının ardından gözaltına alınan emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, "Kendisini tanımıyorum." diyen emekli Tuğgeneral Veli Küçük'le ölene kadar konuşmayacağını söyledi. Tekin, Veli Küçük'ün telefon numarasını bile rehberinden sildiğini ifade

Muzaffer Tekin, 3 Nisan 2006'da Beyoğlu'nda düzenlenen 'Türk ordusuna destek' yürüyüşünde Veli Küçük'ün elini öperken görüntülenmişti.
Küçük'ün, kendisini çok iyi tanımasına rağmen saldırıdan sonra aksi beyanlarda bulunduğunu hatırlatan Tekin, "En zor günlerimde beni yalnız bıraktı. 'Tanımıyorum' diyerek beni yalancı konumuna düşürdü. Ölene kadar onun ne yüzünü görmek ne de onunla konuşmak istiyorum." dedi. Tekin, Veli Küçük ile kendisini barıştırmak için araya birtakım isimlerin girdiğini sözlerine ekledi.

NPİSTANBUL Hastanesi'nin açılışına katılan Tekin, sorular üzerine o günlerde yaşadıklarını anlattı. Kızılelma Koalisyonu'nun fikir babası olarak bilinen Küçük ile 2002 yılında ulusalcı bir panelde tanıştığını söyleyen Tekin, Veli Küçük'ün kendisini yarı yolda bıraktığını belirtti.

Yaşanan olaylar öncesinde Veli Küçük'e büyük saygı duyduğunu ifade eden Tekin, bu nedenle emekli tuğgeneralin elini öptüğünü bildirdi. Olay sonrası kendini tanımayarak yok sayan Veli Küçük için, "O beni tanımıyorsa ben de onu tanımıyorum." ifadelerini kullandı. Yaşadığı olayların ardından Veli Küçük ile tesadüfen karşılaştığını belirten Tekin, Küçük'ün yüzüne bile bakmadığını açıkladı. Danıştay saldırısı ile ilgili 22 saat ifade verdiğini vurgulayan Tekin, eşi ve kendisinin olay sonrası sosyal hayatlarının bittiğini söyledi.

Tekin, o dönemde kendisi hakkında yayınlanan yazı ve yorumları üzüldüğü için okuyamadığını belirtti. Tekin, kalbine sapladığı bıçak nedeniyle göğsünde ve sırtında ağrılar olduğunu sözlerine ekledi. Muzaffer Tekin'in eşi Müge Tekin ise kocasının intihar girişiminden sonra büyük problemler yaşadığını aktardı. Kendisine isimsiz telefonlar geldiğini savunan Müge Tekin, "Yaşadığım bütün zorluklara neden olanlar bir gün ilahi adalet önünde hesap verecek." dedi.

Tekin, Danıştay saldırısında azmettirici olarak adının geçmesi üzerine intihara teşebbüs etmişti. Küçük, Tekin'in intihar teşebbüsünü 'dangul dungul' olarak nitelendirmiş, "Böyle harakiri gibi intihar olur mu? Subaysa çeker tabancasını intihar eder." demişti. Küçük, Tekin'i yakından tanımadığını iddia ederek, "Birkaç defa gördüm, samimiyetim yok. Onu Süleyman olarak biliyordum." açıklamasında bulunmuştu.

Zaman 
 



Bu haber 272 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,142 µs