En Sıcak Konular

Ali Taran, Ak Parti'den kaç para istedi?

0 0 0000 00:00 tsi
Ali Taran, Ak Parti'den kaç para istedi? AKP, Ali Taran ile anlaştı mı? Bu soru henüz yanıtsız ancak son günlerde AK Parti seçim kampanyalarının hazırlanmasında ATCW reklam ajansı başkanı Ali Taran'ın adı sıklıkla geçiyor. Peki, Ali Taran AKP'den kaç para istedi?

Günseli Özen Ocakoğlu'nun yazısı:
  
Son günlerde AK Parti seçim kampanyalarının hazırlanmasında ATCW reklam ajansı başkanı Ali Taran'ın adı sıklıkla geçiyor. Haber içerikleri ise muhtelif. Kimisi, AK Parti'nin şimdiki ajansı Arter ve başkanı Erol Olçak'ın konumundan, kimisi Kurban Bayramı'nda kullanılan 'Kurban olam ayına yıldızına' sloganının Ali Taran tarafından üretilmesinden ve kimisi de AK Parti'deki yükselen milliyetçilik akımında Taran'ın etkisinden söz edip duruyor. Hatta Ali Taran'ın AK Parti'den 30 milyon YTL talep ettiği ifade ediliyor. İşin ilginç yanı adının etrafında fırtınalar kopan Ali Taran her zamanki sessiz tavrını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin tanıtım ve medyadan sorumlu genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen ile görüşürken konu Ali Taran etrafında dolanan söylentilere de geldi. Sözen'in konuya ilişkin bana aktardıkları özetle şöyle: "Seçimler yaklaşırken pek çok yerli ve yabancı reklam ajansından seçim kampanyalarına ilişkin öneriler geldi. Ali Taran'ın düşüncesini içeren paket de bunlardan birisi. Bir ajans seçimi henüz yapılmadı. Hani bir deyimle konkur hâlâ devam etmekte." Bu ne demek? Ali Taran seçildi de iş sadece para pul işine kaldı demek değil.

Edibe Sözen ile içeriği siyasi iletişim olan ve epeyce uzun süren bir görüşme yaptım. Sadece seçim zamanında iletişim yapan diğer partilerin aksine beş yıla yayılmış ve bütün stratejilerin düşünüldüğü dozunda bir kampanyanın yapıldığı izlenimini edindim. Mesele sadece icraat değil, yapılanların seçmene doğru bir biçimde aktarılması. Seçim sonrası yıllarda AK Parti, iletişim kazanının altını Erol Olçak'lı Arter ile hep sıcak tutmuş. Bakalım diğer partilerin iletişim stratejileri ne kadar sürede istenen kıvamda ısınacak. Bence diğer partiler şimdiden geç bile kaldılar!

Zaman



Bu haber 1,889 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,492 µs