En Sıcak Konular

Kadın iççamaşırı ile öldürülen işadamının katil zanlısı yakalandı...

0 0 0000 00:00 tsi
İzmir'in Buca ilçesinde, üzerine kadın iç çamaşırları giymiş ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan S.K'nın katil zanlısı olduğu gerekçesiyle F.O. ile olayın ardından eve gelerek delilleri yok etmeye çalıştığı ileri sürülen T.A. yakalandı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S.K'nın, cep telefonu operatörü aracılığıyla, olay günü yaptığı görüşmeleri belirledi. Olay öncesi S.K'nın, F.O'ya ait numarayı aradığını belirleyen ekipler, bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, Kadifekale semtinde oturduğu ve inşaat işçiliği yaptığı belirlenen F.O'yu (25) Konak'ta, yanında eski nişanlısının kardeşi olan T.A. (19) ile birlikte gözaltına aldı.
Bu arada, olayın meydana geldiği evin yanındaki Orgeneral Vecihi Akın Kışlası'na ait güvenlik kamerası görüntülerinde, S.K'nın birlikte eve girerken görüldüğü kişinin F.O. olduğu tespit edildi.

F.O'nun yanında yakalanan T.A'nın da aynı apartmana girerken, güvenlik kameralarına yakalandığı belirlendi.

“İLİŞKİ TEKLİFİ ÜZERİNE ÖLDÜRDÜM”

Polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf eden F.O'nun, internette ”gay”lerin bulunduğu bir sohbet odasında S.K. ile tanıştıklarını, daveti üzerine buluşarak, Buca'daki eve gittiklerini anlattığı belirtildi.

S.K'nın burada üzerine kadın çamaşırları giymesi ve kendisine “ilişkiye girme” teklifinde bulunması üzerine “şoka” girdiğini öne süren F.O'nun, eline geçirdiği bıçakla boğazını kestiğini söylediği öğrenildi.

Olayın ardından, eski nişanlısının kardeşi T.A. ile bir arkadaşını eve çağırdığını kaydeden F.O, burada parmak izlerini silerek, bazı delilleri yok ettiklerini ve olayda kullandığı bıçak ile S.K'nın cep telefonunu yanlarına alarak, dere yatağına attıklarını iddia etti. Olayla ilgili, F.O. ile T.A'nın ifadelerinin alındığı, ayrıca T.A'nın yanında bulunan arkadaşının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bu arada F.O'nun hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

OLAY

Şirinyer semti Akdoğan Caddesi'nde, Yediemin deposu ile oto yıkama istasyonu işleten 43 yaşındaki bir çocuk babası S.K, 9 martta boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu. S.K'nin cesedinin üzerinde, kadın iç çamaşırları ile kadın takıları bulunduğu belirlenmişti.
hürriyet



Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,447 µs