En Sıcak Konular

Ersun Yenal istifa etti!

0 0 0000 00:00 tsi
Ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla düşme potasına yaklaşan Vestel Manisaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ekibiyle birlikte istifa etti.

Tatil edilen Sakaryaspor maçında hakem Cüneyt Çakır'ın FIFA kokartını yırtan kaleci Bülent, "affedilmemek üzere" sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı. Hakeme tokat atan kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın sözleşmesi de koşulsuz feshedildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, kulüp yöneticileriyle Ves Kafe'de bir araya geldi. Yanal'ın toplantı sonrası kafeden ayrılmasının ardından gazetecilere bir açıklama yapan kulüp başkanı Çubukçu, dün akşamdan bu yana teknik direktör Yanal'ı istifasından vazgeçirmeye çalıştıklarını belirtti.

Çubukçu, şöyle konuştu:
"Ersun Yanal dün akşam bize istifasını verdi. Vestel'in üst düzey yetkilileriyle şu saate kadar istifasını geri aldırma konusunda iknaya çalıştık, maalesef olmadı. 'Bu şartlarda yararlı olamayacağım, bırakıyorum' dedi. Çok
üzüldük. Yanal, Türkiye'de değil dünyada karakteriyle, kariyeriyle üst düzey teknik adamlardan biridir. Biz bir değeri kaybettik, üzgünüz. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında başarı diliyoruz."

Çubukçu, tatil edilen Sakaryaspor maçında kırmızı kart gören ve hakemin kokartını yırtan kaleci Bülent'in "affedilmemek üzere" sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığını, sezon sonunda da sözleşmesinin gözden geçirileceğini söyledi.

Çubukçu, kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın sözleşmesinin de koşulsuz feshedildiğini belirtti.

Tatil edilen Sakaryaspor maçında hakem Cüneyt Çakır'a vurduğu belirtilen kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın dün akşam istifasını teknik direktör Ersun Yanal'a verdiği, Yanal'ın da daha sonra yönetime istifasını sunduğu kaydedildi.

Haluk Çubukçu, dün tatil edilen maçtan sonra Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a henüz ulaşamadıklarını belirterek, "Şu saat itibarıyla aradan 28 saat geçti. Geçmiş olsun dileğinde bulunan olmadı. Ben Futbol Federasyonu'nun kapısından içeri girmiş bir başkan değilim. Futbolun yeşil sahalarda oynandığını bilen bir başkanım. Bundan sonra yine yeşil sahalarda mücadelemiz sürecek. Eğer futbolda eşitlik, adalet varsa bu bize de uygulanmalı" diye konuştu.

hürriyet



Bu haber 505 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,255 µs