En Sıcak Konular

Fener gol oldu yağıyor!

0 0 0000 00:00 tsi
Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Bursaspor karşısında 4-0 önde.

30. saniyede kaleci Serdar'la karşı karşıya kalan Sumulikoski'nin yerden vuruşunda top direkten döndü.

20. dakikada serbest atışı kullanan Frasineanu'nun pasına Pancu'nun bekletmeden vuruşunda savunmaya çarpan kornere çıktı.

34. dakikada soldan ceza sahasına giren Kezman'ın içeriye çevirdiği topa kaleci Ömer'de kaldı.

45. dakikada Alex'in sağ kanattan kullandığı köşe atışında, ön direğe doğru gelen topu Tuncay, kaleye parelel olarak ortaladı. Hiçbir F.Bahçeli oyuncu topa vuramayınca Egemen, araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

47. dakikada Frasineanu'nun arka direğe ortasında müsait durumdaki Sinan topa dokunamadı.

48. dakikada soldan ceza sahasına giren Kezman'ın 'al da at' dercesine ortasına Alex'in mükemmel kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-0.

51. dakikada Önder'in sağda ortasına Kezman, kalabalık savunmaya rağmen kafayı vurdu. Top kalecinin yanından filelerle buluştu: 2-0.

62. dakikada Kezman'ın pasında topla buluşan Deniz, ceza sahası girmeden sert vurdu. Meşin yuvarlak 3. kez Bursaspor ağlarına gitti: 3-0.

78. dakikada 3 kişiden sıyrılan Tuncay'ın içeriye çevirdiği topa Alex'in gelişine vuruşu farkı 4'e çıkarttı: 4-0.

FENERBAHÇE: 4 - BURSASPOR: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Alper Ulusoy, Özgür Çetiner
Bursaspor: Ömer Çatkıç, İsmail, Egemen, Pancu (Dk. 53 Eser), Frasineanu, Hasan, Sumulikoski (Dk. 69 Cumhur), Sinan, Veli (Dk. 54 Ömer Aysan), Volkan, Burak
Fenerbahçe: Serdar, Appiah (Dk. 64 Mehmet Yozgatlı), Ümit, Kezman, Tuncay, Aurelio, Önder, Alex, Deniz (Dk. 76 Kemal), Lugano, Edu
Sarı kart: Dk. 59 Alex

NOTLAR

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Maça büyük ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, Atatürk Stadı'nı saatler öncesinden doldurdu.

Atatürk Stadı'nın kapıları, olası yığılmalara karşı saat 15.30'da açılırken, özellikle yeşil-beyazlı taraftarlar stada adeta akın etti. Bursaspor taraftarları, stat çevresinde ve içinde yaptıkları şovlarla takımlarını destekledi.

Taraftarlar, güvenlik ekiplerince 3 aşamalı arama yapılarak stada alındı. Biletsiz taraftarlar, birinci güvenlik bariyerinden döndürülerek stada yaklaştırılmadı. Stat girişinde, kuşkulanılan taraftarlara alkol kontrolü yapıldı. Alkollü oldukları belirlenenler, stat çevresinden uzaklaştırıldı.

Stat dışında yankesicilik yapan 1 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2 bini aşkın polisin görev yaptığı maçta, jandarma ekipleri de bulundu. Jandarma ekipleri, Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu bölümde konuşlandırıldı.

Açık kale arkasında Bursaspor tarafından bilet alan Fenerbahçe taraftarları, bir süre Bursasporlu taraftarların arasında kaldı. Kalabalık grup, polis kontrolünde diğer Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölüme alındı.

Maça basın mensupları da büyük ilgi gösterdi. Saha içi ve basın tribünü için 170 basın mensubunun akredite yaptırdığı bildirildi.

Bursaspor'un altyapısında yetişen ve yeşil-beyazlı formayı uzun yıllar giydikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan kaleci Serdar Kubilge, Bursasporlu taraftarlarca ıslıklandı.

Bursasporlu futbolcuların sahaya çıkmasıyla birlikte Atatürk Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Bursasporlu taraftarlar, futbolcuları önce takım halinde sonra da tek tek tribünlere çağırarak alkışladı.

Fenerbahçeli taraftarlar da futbolcularını tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlar, yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen ve son 3 maçtır yedek soyundurulan kaleci Volkan'ı da tribünlere çağırmayı ihmal etmedi.

Fenerbahçe, stada “Şehitlerimiz, Sizleri Saygı ve Minnetle anıyoruz. Emanetiniz Şerefimizdir”, Bursaspor ise “Aydınlık Bir Gelecek İçin Uyuşturucuya Hayır Spora Evet” yazılı pankartla çıktı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maçı Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl ile yanyana izledi.

Bu arada her iki takım arasında yapılan PAF Ligi maçını, Bursaspor 2-0 kazandı.

Öte yandan Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçında Cüneyt Çakır'a yönelik eylemden dolayı hakemler maçı 5 dakika geç başlattı.
hürriyet



Bu haber 379 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,752 µs