En Sıcak Konular

"PKK 'Milli İstahbarat' eliyle kuruldu"

0 0 0000 00:00 tsi
Amerika'da yayınlanan The New York Review of Book dergisi PKK ile ilgili şok iddialar ortaya attı. İddialara göre Türkiye'de derin devlet PKK ile işbirliği içinde çalışıyor... Bu iddiaları Avni Özgürel ve Abdülmelik Fırat yorumluyor:


The New York Review of Book dergisinde bir yazı kaleme alan Chistopher de Bellaique, yazısını yazmadan önce PKK'nın ojistik üssü Kandil Dağı'nda araştırma yaptığını anlatıyor. Kandil Dağı'na taksi ile gittiğini söyleyen Bellaique, Öcalan'ın derin devletle ilişkisi olduğunu belirtiyor. Bu iddiaları Vakit gazetesi için  Avni Özgürel ve Abdülmelik Fırat değerlendirdi.

"PKK, derin devletle müşterek çalışır"

Adulmelik Fırat iddiaları şöyle yorumladı: "Öcalan bugün İmralı'da derin devletle müşterek çalışıyor. Öcalan'ın Kürt sorunu ile ilgisi yok!. Kürt sorununun bataklıkta kalmasını ve çözülmesini istemiyorlar. Peki derin devlet bunu niye yapıyor? Yani PKK 'silah bırakıyorum' dese bıraktırmazlar onlara. Ya da başka bir silahlı grup çıkarırlar. Mesele bu kadar açık. Bunu bilenler çok da kimse dile getiremiyor. Bugün PKK ve faaliyetleri derin devletle müşterektir. Kürt sorununu bataklıkta tutmak için böyle yapıyorlar. PKK'yı kurduran Türk Milli İstihbaratı'dır, gladyodur, Özel Harp Dairesi'dir. Biz bunu 1997'den beri söylüyoruz. u kurumlarla çalıştıklarını bilmeyen yok, Avrupa'da Amerika'da biliyor! Türkiye'deki her aklı başında kişi de biliyor. Kürtlerin yüzde 90'ı şiddete karşı!"  Avni özgürel ise "Bu iddia sürpriz değil. Biz bunu daha önce defalarca dile getirdik. " şeklinde bir görüş veriyor.



Bu haber 908 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,034 µs