En Sıcak Konular

Tasma takıp işkence ettiği kızı öldü

0 0 0000 00:00 tsi
Tasma takıp işkence ettiği kızı öldü ABD'li karı-kocanın, 4 yaşındaki kızlarını öldürdükleri iddia edildi. Kıza köpek eğitiminde kullanılan elektrikli tasma ile işkence yapıldığı ortaya çıktı.

Amerika'nın Washington eyaletine bağlı Spokane şehri, benzerine ancak filmlerde rastlanacak bir vahşete sahne oldu. 28 yaşındaki baba Jonathan Lytle ve ikinci eşi Adriana Lytle'nin, dört yaşındaki özürlü kızlarını geçtiğimiz hafta boğarak öldürdükleri iddia edildi.

Otopside ortaya çıktı

Karı-koca cumartesi günü polis tarafından tutuklandı. Dün hâkim karşısına çıkan ve 500 bin dolar kefalet tayin edilen ikili hakkındaki iddianame, mahkeme salonunda bulunanların tüylerini diken diken etti. Polis, babası tarafından hastaneye bırakılan dört yaşındaki küçük kızın cesedi üzerinde yaptığı otopside, işkence izlerine rastlandığını bildirdi. Polis kendi ifadesiyle küçük kızla gün boyu yalnız olduğunu ifade eden Adriana Lytle'nin talihsiz kızı kemer ve kaşıkla fena şekilde dövdüğünü belirtti.

Elektrik çarptı

Adriana Lytle, olay günü özürlü üvey kızının altını ıslatmasına sinirlendiğini, onu küvete bırakıp üstünü temizlemesini istediğini, söyledi. Bir süre banyodan çıkıp döndüğündeyse küçük kızın cesediyle karşılaştığını belirtti. Polis yetkilileriyse olayın bu şekilde olmadığını, küçük kızın feci şekilde dövüldükten sonra köpek eğitiminde kullanılan elektrikli tasmayla işkence yapıldığını belirtti. Köpeklerinin havlamasını istemeyenlerin kullandığı bu tasmalar, pille çalışıyor. Tasma, havlayan köpeğe elektrik veriyor.

sabah



Bu haber 297 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,615 µs