En Sıcak Konular

'Çaydan geçme' hayatını kararttı

0 0 0000 00:00 tsi
BELBİM A.Ş.'nin eski müdürünün görevden alınmasına neden olan 'çaydan geçirme pozu' bütün tarafları mağdur etti.      

BELBİM'in eski Genel Müdürü Adnan Şahin'in "Aile dostum" dediği Hatice Ş. ile birlikte ortaya çıkan samimi fotoğrafları Şahin'in ailesi ve Hatice Ş.'yi mağdur etti. Fotoğraflar nedeniyle eşini ve Hatice Ş.'yi yanına alarak basın toplantısı düzenleyen ve iddiaları yalanlayan Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın talimatıyla görevden alınmıştı. Görevden alınan Şahin bir süre işsiz kaldı. Ardından Sivas'ta özel bir şirkette yönetici olarak göreve başladı.

EŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Şahin Ailesi'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; fotoğraf nedeniyle Şahin'in anne ve babası ile eşi ve çocukları zor günler geçirdi. Halen öğrenimi devam eden oğlu, psikolojik olarak bunalıma girdi ve dersleri kötüye gitti. Şahin'in eşi de olaydan sonra yaşadığı stres nedeniyle bir kaç kez kalp krizi geçirdi. Nezahat Şahin 15 gün önce de kalp krizi geçirerek rahatsızlandı ve bir süre hastanede müşahade altına alındı. Tedavisi halen sürüyor. Antalya'da çekilen fotoğrafta Adnan Şahin'in kucağında olan Hatice Ş. ise olayın ortaya çıkması ve günlerce tartışılmasından sonra sahibi olduğu özel kreş ile anaokullarını kapattı. Hatice Ş.'nin okullarını fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından girdiği ekonomik bunalım nedeniyle kapattığı ileri sürüldü.

'YİNE GEÇİRİRİM'

Adnan Şahin görevde bulunduğu süre içinde 22 milyon YTL olan Akbil cirosunu 65 milyon YTL'ye çıkardığını belirterek, "Bir fotoğrafın peşine düşüp, aslında ne olduğunu gözden kaçırdılar. Neden benim bir müdürüm bilgisayarıma girip bu fotoğrafları çaldı. Yok 'çaydan geçirdin, geçirmedin' diye kıyamet kopartıyorlar. Gerekirse bir daha çaydan geçiririm. Mesele bu değilki. Bu fotoğraf ortaya çıktığında kimler ne istedi de biz 'yok' dedik. Kimin ayağına bastık?" diye konuştu" dedi.

Sabah
 



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,573 µs