En Sıcak Konular

Artık daha karmaşık: Paşa'nın kayıp yeğeni bulundu!

0 0 0000 00:00 tsi
Artık daha karmaşık: Paşa'nın kayıp yeğeni bulundu! Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güçlü’nün kaçırılan yeğeni Kudret Güçlü’yü Kızılırmak kıyısında bir başkomiser buldu. Ancak yapılan inceleme kriminal olayı daha da karmaşık hale getirdi.

DÜN Kırıkkale’de Kızılırmak kıyısına cesedi vuran 25 yaşındaki Ahmet Kudret Güçlü’den 39 gündür haber alınamıyordu. Güçlü son olarak intihar girişiminde bulunan kız arkadaşı Z.T.’yi, Ankara’daki İbni Sina Hastanesi’nde ziyarete gittiği 2 Şubat’ta görüldü. Oğlundan haber alamayan anne Güçlü, savcılığa başvurunca arama çalışmaları başlatıldı.

Son gören annesiydi
Oğluyla son kez kaybolduğu gün görüşen anne Güçlü, “2 Şubat’ta oğlumu cebinden aradım. Telefona cevap verdiğinde koşuyordu. Nefes nefeseydi. Bana, ’Anne sevgilim intihar etti’ diyebildi. Aynı gün akşam saatlerinde merak edip yeniden aradım ancak telefonu kapalıydı” dedi. Telefon sinyallerinin son olarak Kırıkkale’de bir mezarlıktan geldiğinin belirlenmesi üzerine polis, üç cesedi çıkararak, ailesine teşhis ettirdi, ancak sonuç alınamadı.

Önce montu bulundu
Güçlü’nün bulunması için polisin yanı sıra jandarma ve sivil savunma ekipleri de seferber oldu. Son olarak cumartesi günü Kızılırmak kenarında montunun bulunması umutları artırdı. Ama Kırıkkale sivil savunma ekipleriyle Ankara’dan gelen sualtı arama ve kurtarma dalgıçlarının 4 gündür aralıksız sürdürdüğü çalışmalarından sonuç alınamadı. Dün sabah Bahşılı ilçesinde görevli bir başkomiser, spor için gittiği Kızılırmak kenarında, bir cesedin su yüzüne çıktığını görerek haber verdi.

Taş bağlanıp atıldı mı
İlk otopside, Güçlü’nün ölüm nedeninin boynunun kırılması olduğu belirlendi. Ayağında ip izleri tespit edilen gencin öldürüldükten sonra ayağına taş bağlanarak Kızılırmak’a atılmış olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. Bu arada, Güçlü’nün pantolonunun cebinden de son olarak sinyalleri Kırıkkale’de bir mezarlıkta alınan cep telefonu ve sim kartı da çıktı.

’Namus cinayeti olabilir’
Güçlü’nün kız arkadaşı Z.T., intihar etmeden önce memleketi Kırıkkale’ye gitmiş ve tarım ilacı içerek burada intihar girişiminde bulunmuştu. Güçlü’nün Z.T.’nin bir yakınıyla da ilişkisi olduğu gerekçesiyle ’namus cinayetine’ kurban gitmiş olabileceği ileri sürüldü.

Vatan



Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,641 µs