FLAŞ! Geçtiğimiz hafta “Kürdistan kurulsun” diyen Ali Şen yine birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Şen Galatasaray’la ilgili öyle bir laf etti ki yenilir yutulur cinsten değil. İşte ̶" /> FLAŞ! Geçtiğimiz hafta “Kürdistan kurulsun” diyen Ali Şen yine birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Şen Galatasaray’la ilgili öyle bir laf etti ki yenilir yutulur cinsten değil. İşte ̶"/>

En Sıcak Konular

Konuşursam Galatasaray biter!

0 0 0000 00:00 tsi
Konuşursam Galatasaray biter! FLAŞ! Geçtiğimiz hafta “Kürdistan kurulsun” diyen Ali Şen yine birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Şen Galatasaray’la ilgili öyle bir laf etti ki yenilir yutulur cinsten değil. İşte ̶

Ayın ve Yılın Hakemi Yarışması'nın ocak ve şubat aylarının birlikte değerlendirildiği jüri toplantısının konukları arasında yer alan Ali Şen, yerli antrenörlerin artık kalite olarak üst seviyeye çıktığını belirterek, ''Türk antrenörleri bugün 3 büyük kulübü rahatlıkla çalıştırabilecek durumda. Zico ile Yılmaz Vural'ı kantara koyduğumuzda, Zico'da ne varsa, Yılmaz Vural'da daha fazlası var'' diye konuştu.

Kendisinin Yılmaz Vural'a, Sarıyer'de teknik direktörlük yaptığı dönemde Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklifte bulunduğunu anlatan Şen, ''O zaman, önce başkanı ile görüşmesi gerektiğini söyleyince, ben de vazgeçtim, ama o aslında doğru olanı yapmıştı'' diye konuştu.

Anlatırsam Galatasaray Avrupa'dan 5 yıl men edilir

Ali Şen ayrıca, Galatasaray'ın 1989 yılında Neuchatel Xamax'ı 5-0 yendiği karşılaşma sonrasında yaşanan gelişmeleri anlatması durumunda Sarı-Kırmızılı takımın Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebileceğini söyledi.

Maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'nın bu maçı iptal ettiğini dile getirerek konuşmasını sürdüren Fenerbahçe eski başkanı Şen, 'O dönem ben Rusya'daydım, maçla ilgili bir bilgim yoktu. Döndüğümde gazeteciler 'Ne olacak bu Galatasaray'ın hali ?' dediler. Benim hiçbir şeyden haberim yok ama gazeteler benim ağzımdan 'Bu işi bana bırakın' diye manşetler attı. Devlet büyüklerinin de araya girmesiyle bu işle ilgili çalışmalarımız oldu" dedi.

Yaşanan olaylarla ilgili herşeyi anlatırsa Galatasaray'ın Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebileceğini söyleyen Şen, Anderlecht Kulübü'nü örnek gösterdi: Anderlecht'in başkanı, 1972 yılında buna benzer bir olayı 1996 yılında anlattığı için Anderlecht 6 yıl boyunca Avrupa kupalarından atıldı." dedi.

Saran'ın ihraç edilmesi...

Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilmesiyle ilgili olarak, geçmişte kendisinin de böyle bir kararla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Ali Şen, ''Beni de 1978 yılında Futbol Federasyonu'nda görev yaparken, Fenerbahçe aleyhine verilen bir karar nedeniyle kulüpten ihraç etmişlerdi. Sonra hata yaptıklarını söyleyip, geri aldılar. Sadettin Saran, Moskova'dan o dönemki Spartak Moskova Kulübü Başkanı'nı İstanbul'a getirerek basının önüne çıkarmalı ve kendisini aklamalı'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'yla, daha önce Fenerbahçe'yi çalıştırması için görüştüğünü de anlatan Ail Şen, ''Carlos Alberto Parreira ile görüşmeye giderken, havalimanında Tigana ile de görüştüm. Tüm isteklerimize uyuyordu, ama o zaman Fenerbahçe'yi yönetecek karizmayı görmemiştim kendisinde'' şeklinde konuştu.

Sporsitesi.net



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,158 µs