En Sıcak Konular

Levent Yüzbaşı şehit oldu

18 Nisan 2010 19:29 tsi
Şırnak'ın Balveren Beldesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin 4 gün önce minibüse düzenlediği saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya, tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesi'nde şehit oldu. Şehit Yüzbaşı Çetinkaya yarın Kayseri'de düze

Balveren Beldesi yolundaki Milli Taburu'ndan Şırnak'a asker taşıyan sivil plakalı bir minibüse PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlenirken ağır yaralanan 3 askerden Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlı Levent Çetinkaya dün gece Ankara GATA Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

Acı haber şehidin Kayseri'deki Erciyesevler Mahallesi'nde oturan yakınlarına iletildi. 3 yıl önce vefat eden babası astsubay Abdülbaki Çetinkaya gibi askerlik mesleğini seçen şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın yakınlarının oturduğu apartmana büyük bir Türk bayrağı asıldı. Komşuları ve çevredekiler de evlerinin balkonlarına, pencerelerine Türk bayrakları astı.

Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın evinin bahçesinde toplanan yakınları ve komşuları gözyaşı dökerken, halası Şerife Yavuz, baygınlık geçirdi. Evin hemen yakınında bekletilen askeri ambulanstaki sağlık görevlileri fenalık geçirenlere müdahale etti.

Evli ve 1 çocuk babası şehit Yüzbaşı Levent Cetinkaya'nın eşi öğretmen Şelale Çetinkaya, 4 yaşındaki oğlu Çağlar ve annesi Tülay Çetinkaya'nın birkaç gündür Ankara'da GATA'da bekledikleri, cenazeyle birlikte Kayseri’ye dönecekleri bildirildi.

Kayseri'nin teröre verdiği 165'inci şehit olduğu belirtilen Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın cenazesi bu aksam askeri uçakla Kayseri'ye getirilerek Asker Hastanesi morguna konulacak. Yarın da öğle namazından sonra Hunat Camii'nde düzenlenecek tören ardından cenaze Kartal'daki Garnizon Şehitliği'nde toprağa verilecek.

hürriyet



Bu haber 965 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,519 µs