En Sıcak Konular

PKK'lı militana taciz ödülü!

7 Nisan 2010 10:48 tsi
Tacizci olduğu öne sürülen erkek militan İsviçre gençlik yapılanmasının başına getirildi...

Avrupa'da faaliyet göstermekte zorlanan terör örgütü PKK'da ahlaki çöküş sürüyor. Aynı kişinin cinsel tacizine uğradıklarını öne süren iki kadın örgütten ayrılırken, tacizcilikle suçlanan erkek militanın örgütteki konumunun iyileştirildiği bildirildi.

Terör örgütünün İsviçre Bern sözde sorumlusu ''Engin'' kod adlı Tahir E. iddiaya göre, Lozan kadın kolları yöneticisi ''Leyla'' kod adlı Meryem D. ve ''Zilan'' kod adlı Sakine B'yi taciz etti. Her iki kadın olayı sözde Avrupa sorumlusu Sabri Ok'a ileterek ''Engin'' kod adlı Tahir E'nin cezalandırılmasını talep etti.

Sözde sorumlu Sabri Ok'un, Avrupa yapılanmasında ''otorite boşluğu'' yaşandığı izlenimi vermemek için olayı örtbas etmeye çalışması üzerine, ''Leyla'' ve ''Zilan'' kod adlı kadın militanlar örgütten ayrılma kararı aldı.

Taciz skandalının duyulmasını önlemek için örgüt yönetiminin, örgütü terk eden kadın militanları ''ajan-işbirlikçi'' ilan ederek, PKK'dan uzaklaştırıldıklarını açıkladığı belirlendi.

Öte yandan, Meryem D. ve Sakine B.'ye cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen terör örgütünün Bern sözde sorumlusu ''Engin'' kod adlı Tahir E'nin ise, Sabri Ok'un talimatıyla İsviçre gençlik yapılanmasının başına getirildiği kaydedildi.

Geçen yıl örgüt üst düzey sorumlularının cinsel tacizine uğrayan Almanya'da ''Canan'' kod adlı Özlem A, İngiltere'de ''Zelal'' kod adlı Arzu P, İsviçre'de ''Zekiye'' kod adlı Fatma O, Belçika'da ''Berivan'' kod adlı Nigar K, İtalya'da ''Nujin'' kod adlı Zeynep T, İran'da ''Amina'' kod adlı Ayşe A, Irak'ta ''Cudi'' kod adlı Gurbet İ, Fransa'da ''Amara'' kod adlı Ayten Ö. ve ''Hevindar'' kod adlı Gülseren K, Yunanistan'da ''Dilda'' kod adlı Elif Ü, Irak'ta ''Sterk'' kod adlı Sümbül P. isimli örgüt mensubu kadınların çoğu ''ajan-işbirlikçi'' ilan edilmiş ve bu kadınlardan bir daha haber alınamamıştı.

bugün



Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,488 µs