En Sıcak Konular

6 şüpheli daha adliyede

27 Mart 2010 11:47 tsi
Şu ana kadar 15 kişinin tutuklandığı futboldaki şike soruşturması kapsamında emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli daha Sarıyer Adliyesi'ne sevkedildi.

FUTBOLDA yasadışı bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dün adliyeye sevk edilen toplam 18 şüpheliden aralarında menajer Metin Korkmaz’ın da bulunduğu 11 kişi, ‘Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık ve suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak’ suçlaması ile tutuklandı. Dün tutuklanan 4 kişiyle birlike tutuklu sayısı 15’e çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorguları süren 33 şüpheliden 16’sı Sarıyer Adliyesi’ne sevk edildi.

3.5 saatlik sorgu

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fazıl Arslanalp tarafından yaklaşık 3,5 saat sorgulanan şüphelilerden Metin Korkmaz, Murat Cicim, Eser Şen, Muttalip Kandemir, Ramazan Taşkara, İskender Aycan, Faik Demir, Ferdi Tatlı, Mustafa Bedir, Savaş Polat ile Ali Kemal Genç tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Zanlılar mahkemedeki sorgularının ardından tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Mersin İY borcu yüzünden kara listede

BANK Asya 1.Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, temlik ve haciz borçları nedeni ile Spor-Toto Teşkilatı tarafından kara listeye alındı. Mersin İdman Yurdu’nun, bu hafta Orduspor ile yapacağı karşılaşmaya İddaa kuponunda yer verilmedi. Spor-Toto Teşkilatı, bu konuda Mersin İdman Yurdu Kulübü yöneticilerine yapıların uyarıların sonuç vermediğini bildirdi.



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,815 µs