En Sıcak Konular

Saran ile Yıldırım kapıştı!

0 0 0000 00:00 tsi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir süre önce kulüp üyeliğinden ihraç edilen eski yönetici Sadettin Saran ile bir televizyon kanalındaki canlı yayında sert tartışma yaşadı.

Yıldırım, konuğu olduğu ATV Televizyonu'ndaki “Santra” programına telefonla bağlanan, Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh'in transferindeki bazı detaylar nedeniyle kulüpten ihraç edilen Saran ile tartıştı. Yıldırım'ın, “800 bin doları Sadettin Saran mı aldı?” sorusuna yanıt vermeyişini eleştiren Saran, Aziz Yıldırım'a, “Adam olan çıkar der ki: (Parayı aldı veya almadı?) Parayı aldı mı, almadı mı? Aziz Bey, bu soruya yanıt vermedi. Fenerbahçe Başkanı açık konuşmalı adam gibi konuşmalı” dedi. Yıldırım'ın Saran'ın bu sözüne “Kimin adam olup, olmadığını bütün Türkiye bilir” şeklinde yanıt verdi.

"Terbiyesizlik ediyorsun"

Rus futbolcunun transferinde Moskova'da yaşananları anlatan Saran hakkında, ”Disiplin kurulundaki insanları, haber göndererek parayla satın almaya çalışıyorsun. İş yerlerinden attıracağına dair tehdit ettiriyorsun”, “Sen kulüpte oyunculara verilecek primleri yöneticiden aldın, oyunculara kendi paran gibi verdin” şeklinde iddialarda bulunarak sinirlendiği görülen Yıldırım, bir ara telefon bağlantısı kesilmezse stüdyodan ayrılacağını ifade etti. Yıldırım, Saran'a, “Yalan konuşuyor, terbiyesizlik ediyorsun. Varsa bir meselen kulüpteyim, gelir konuşursun. Sahte evrak verdin. Mahkeme orada, Fenerbahçe kongresi orada, gelir anlatırsın derdini. Haddini bil” şeklinde ifadeler kullandı.

"Yıldırım'dan hesap soracağım"

Spartak Moskova Kulübü Başkanı'nın, söz konusu transfer meselesinde, bonservis bedeli olarak 800 bin doları aldığını, Aziz Yıldırım'a söylediğini ileri süren Saran, özetle şöyle konuştu: “Sorumlu bir başkan ve yönetici paranın verilmemiş olduğunu düşünseydi bugün savcılığa giderdi. 4 yıl neden beklendi, neden savcılığa gidilmedi? Sayın Aziz Yıldırım'dan da bunun hesabını soracağım. Yargıya gideceğim. Bugüne kadar hep sessiz kaldım, Fenerbahçe'nin menfaatleri için.” Saran bir soru üzerine, Beschastnykh'in transferinde ödenen 800 bin dolarlık bonservis ücretinin resmi olarak Spartak Moskova külübüne girmediğini belirtti. Fenerbahçeli eski yönetici, Spartak Moskova Kulübü Başkanı'nın, Aziz Yıldırım'a evraklardaki imzanın kendisine ait olmadığını ancak, söz konusu parayı aldığını söylediğini iddia etti.


hürriyet



Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,133 µs