En Sıcak Konular

Cordoba: FB'yi biz şampiyon yaptık

0 0 0000 00:00 tsi
Beşiktaş'ın eski kalecisi Cordoba 2003-2004 sezonunda Fenerbahçe'nin 11 puan geriden gelerek elde ettiği şampiyonluğu anlattı. Kolombiyalı kalecinin söyledikleri ilginç...

“Fener’i biz şampiyon yaptık”

Beşiktaş'ın eski kalecisi Antalyasporlu Oscar Cordoba 2003-2004 sezonunun ilk yarısını 11 puan farkla lider bitirdikten sonra takım halinde havaya girdiklerini söyledi. Kolombiyalı kaleci "ikinci yarının ilk haftası oynanan olaylı Samsunspor maçında tüm hata bizdeydi, hakem 4 kırmızı kart gösterdi hepsinde haklıydı, biz çok havaya girmiştik, her takımdan çok iyi olduğumuzu düşünüyorduk, bu ruh hali her hafta daha kötü oynamamıza neden oldu,sonunda da Fenerbahçe 11 puan geriden gelerek şampiyon oldu" dedi.

O sezon ortaya atılan dedikoduları da yanıtlayan Cordoba, " ne Federasyonun ne de yönetimin bir suç yoktu o sezonun ikinci yarısında şampiyonluğu futbolcular olarak biz kaybettik, tüm hata bizde yani futbolculardaydı" diye konuştu.

”GS maçında şike yapmadım”

Oscar Cordoba geçen sezon Galatasaray ile oynanan lig maçında Necati'nin kullandığı penaltı vuruşunda sarı kırmızılı futbolcuya topu atması gereken yeri söylediği hakkındaki suçlamaları reddetti. Kolombiyalı kaleci "ben her penaltıda rakibi yanıltmak için ters köşeyi işaret ederim o günde öyle yaptım" dedi.

"FB maçında hakeme küfür ettim"

Pancu'nun kaleye geçerek Kadıköy Panteri ünvanını aldığı maça da değinen Cordoba, "Tuncay ceza sahasına girince onu durdurmak için düşürdüm, penaltı haklıydı, skorborda baktım maçın bitimine 32 dakika vardı, ve 3-2 öndeydik o an aklımdan sadece zaman geçirmeyi düşündüm, hakeme boş yere uzun süre itiraz ettim, ben itiraz edince arkadaşlarım da hakemin başına üşüştü, sonra hakem penaltı kullanılması için herkesi ceza sahası dışına çağırdı, ben de hakeme dönüp 'ben de çıkayım' diye şaka yaptım ve kırmızı kart gördüm ortalık iyice karışmıştı, ben o sinirle hakemin yüzüne Türkçe küfür edip sahayı terkettim daha sonra da kaleye benim yerime Pancu geçti" dedi.

"Tuncay ve Ümit korkulu rüyam”
 
2002'den bu yana Türkiye'de oynayan Kolombiyalı kaleci en çok Fenerbahçeli Tuncay Şanlı ve Galatasaraylı Ümit Karan'dan çekindiğini söyledi. Cordoba " Tuncay ve Ümit her maç bana gol attı" diye konuştu.

"Türkiye’nin en iyi kalecisi Volkan"
 
Cordoba çok eleştirilmesine rağmen şu an Türkiye'de en iyi kalecinin Fenerbahçeli Volkan olduğunu belirtti.



Bu haber 403 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,950 µs