En Sıcak Konular

DYP'den Schaeffer açıklaması!

0 0 0000 00:00 tsi
DYP'den Schaeffer açıklaması! Çıkışlarıyla sık sık tartışma konusu olan manken Şebnem Schaeffer'in DYP'ye katılması olay oldu. Parti içinden "Schaeffer muhalefeti" gelince DYP açıklama yapmak zorunda kaldı. Peki, açıklama ne diyor? İşte ayrıntılar...

İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli, manken Şebnem Schaeffer’ın DYP’ye üye olmasını, “Bir manken partiye üye olamaz mı?" sözleriyle değerlendirdi.

Schaeffer’ın katılımı parti içinde yankı uyandırırken İstanbul İl Başkanı İçmeli, ocak ve şubat ayında DYP’ye İstanbul’da 5 bin yeni üye kaydedildiğini, bunlarla ilgili de alınan karar doğrultusunda 3 Mart’ta bir katılım töreni gerçekleştirdiklerini anımsattı. Schaeffer’ın partiye katılması konusunda bilgi veren İçmeli, “Şebnem hanım, Şişli ilçemizde bir gün önceden üye oluyor. Diyor ki, ‘Kapkaç ve sokaktaki asayiş problemlerini Sayın Ağar çözer.’ Dolayısıyla gelip Parti’ye üye oluyor " diye konuştu.

Schaeffer’ın üyeliğinin partiyi olumsuz etkilemeyeceğini ve bir merkez partisi olduklarını vurgulayan içmeli, “Herkesi kucaklayan bir parti DYP. Burada ayrım söz konusu dahi olamaz. Hanımefendi karar vermiş, partimizin ilkelerini kabullenmiş, gelmiş üye olmuş. Siyasi partilere kimlerin üye olamayacağı yasayla belirli. Yani kimseye bir engelleme olmaz. Bir bayan, bir manken partiye üye olamaz mı?" dedi.

İçmeli, DYP’ye katılımların devam edeceğini, yasal engeli olmayan herkese kapılarının açık olduğunu kaydederek Schaeffer’ın ismi anons edildiğinde “iyi alkış" aldığına dikkat çekti.

İçmeli, “Şebnem Hanım’ın katılması, sanki böyle bir hakkı yokmuş gibi, partiye üye olma hakkı yokmuş gibi bazıları istismar ediyor. Hoş da değil açıkçası" derken, DYP’nin halkın partisi olduğunu ve her kesimi kucakladığını vurguladı.

Milliyet



Bu haber 330 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,252 µs