En Sıcak Konular

Türkiye 2-0 Honduras

3 Mart 2010 22:01 tsi
Dünya Kupası elemelerindeki hayal kırıklığının ardından 2. Terim döneminin kapatan A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlığı kapsamında Honduras ile İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

İŞTE İLK 11'LER

Türkiye: Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin, Hamit Altıntop, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Volkan Şen, Mevlüt Erdinç

Honduras: Escober, Figueroa, Wilson Palacios, Cesar de Leon, Suazo, Costly, Alvarez, Turcios, Izaguirre, Sabillon, Bernandez

Ağustos ayından itibaren Hiddink'in yöneteceği milli takımımızın başında bugün Oğuz Çetin var.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

VE KARŞILAŞMA SONA ERDİ. MAÇI 2-0 KAZANIYORUZ.

90. dakika: Guevera ceza alanının hemen önünden sert vurdu. Top az farkla dışarı çıktı.
Karşılaşmanın sonuna en az 2 dakika eklendi.
87. dakika: Artık oyun tamamen bizim kontrolümüzde. Tuncay sağ kanada bıraktı. Halil tekrar Tuncay'a vermek istedi ama top kalecide kaldı.
85. dakika: Rakip takımın orta alanda top yapmasına izin vermiyoruz. Son dakikalarda oyun kontrolü onlarda ama o kontrolü tehlikeye çevirmelerine izin vermiyoruz.
83. dakika: Milli takımımızda Sabri oyundan çıkarken, Kazım Kazım oyuna dahil oldu.

79. dakika: Millilerimizde bir oyuncu değişikliği daha. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Necip Uysal oyunda. Aurelio kenara geliyor.
78. dakika: Oyunun kontrolü etkili olamasalarda birkaç dakikadır Honduras'ta..
74. dakika: Millilerimizde oyuncu değişikliği.. Çıkan oyuncu 5 numaralı formasıyla Emre Belözoğlu, giren oyundu 20 numaralı formasıyla Nuri Şahin. Emre, oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Tuncay'a verdi.
72. dakika: Pavon, ceza alanının içine girdi. Sol köşeden aşırtma bir vuruş denedi ama Volkan için kolay bir top oldu.
71. dakika: Honduras takımı sağ kanattan etkili gelmeye çalışıyor. İçeri orta geldi ama top kimseye çarpamadan taç çizgisine kadar gitti. Orada topu kovalayan Sabri, vurdu ve topu uzaklaştırdı.
69. dakika: Halil Altıntop, ceza alanının hemen önünde topla buluştu, kaleye çok sert vurdu ama az farklı auta çıktı top.
67. dakika: Pavon uzaklardan vurdu ama top farklı şekilde auta çıktı. Honduras'ta Thomas ve Welcome oyuna dahil oldu.
66. dakika: Ceza alanı dışında topla buluşan Tuncay 1. rakibini geçti. Ceza alanına girmeden kalecinin önde olduğunu gören Tuncay aşırtma bir vurul denedi ama kaleci için kolay bir top oldu.
65. dakika: Costly, uzaklardan vurdu ama top farklı şekilde auta çıktı.
63. dakika: Tuncay Şanlı çok uzaklardan vurdu ama top kaleci Escober'de kaldı. Honduraslı kaleci için pek de zor bir top olmadı.
61. dakika: Milli takımımızda Galatasaraylı Arda Turan oyundan alınırken, Bursasporlu Ozan İpek sahada. Ozan, ilk kez milli forma ile maça çıkıyor.
60. dakika: Arda ceza alanı dışından vurdu ama top üstten auta çıktı.
58. dakika: Tuncay sağ kanattan ilerlemek isterken yerde kaldı. Tehlikeli olabilecek bir yerden serbest vuruş kullanıyoruz. Topun başında Emre Belözoğlu var. Ortasını yaptı Emre. Arka direkte Tuncay'a çarpan top dışarı çıktı. Bu arada yardımcı hakemin ofsayt bayrağı havada..
57. dakika: Hücumda yine etkili olmaya başladık. Arda sol kanattan içeri girdi. Tuncay'a verdi. Tuncay tekrar Arda'ya vermek istedi ama son anda defans araya girdi.
Sol kannattan gelen uzun pasta Hamit ceza alanının hemen önünde topla buluştu. Çizgi üzerinden çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.
54. dakika: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL... MÜKEMMEL GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOLLL.. HAMİT ALTINTOP.
51. dakika: Sol kanattan konuk ekip tehlikeli geldi. Arda direğe doğru orta ama top kimseye çarpmadı. Hücum sırası şimdi bizde.
49. dakika: Orta alandan serbest vuruş kullandık. Arda direkte Tuncay yetişmeye çalıştı ama top hızlı. Aut.
İkinci yarıda Tuncay ve Halil oyunda.. Mevlüt Erdinç ve Volkan Şen oyundan alındı..
48. dakika: Cosli, sol kanattan içeri ortaladı ama defansımız uzaklaştırdı. Honduras daha hızlı başladı ikinci yarıya.
47. dakika: Konuk takım ikinci yarının hemen başında frikik kazandı. Tehlikeli bir bölge. İçeri orta geldi ama top direk auta çıktı.
46. dakika: İkinci yarıya millilerimiz başladı. Takımımıza yeniden başarılar.

İLK YARI SONUCU: TÜRKİYE 1-0 HONDURAS
45. dakika: İlk yarının son anlarında kendi sahamızda top çeviriyoruz.
İlk yarının sonuna en az 2 dakika ekleniyor..
43. dakika: Honduras takımı yediği golden sonra etkisini arttırmaya çalışıyor. Ancak orta sahamız ve forvetlerimiz ön alanda rakibe baskı yaparak etkili olmalarını engelliyor.
Sol kanattan korneri kullandık. Arda, arka direkte topu içeri indirdi, Emre de tamamladı.
40. dakika: Ve GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL.. GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLll... EMRE GÜNGÖR..
39. dakika: Arda'nın mükemmel topuk pasında, Emre topla buluştu, içeri ortaladı. Arda direkte Mevlüt'ten önce defans kornere gönderdi.
38. dakika: Costly, sağ kanattan ilerlemek istedi ama Caner rakibini faul yaparak engelledi. Konuk ekip sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
36. dakika: Sürekli rakip defansın arkasına attığımız toplarla Honduras takımının zaaflarından yararlanmaya çalışıyoruz.
35. dakika: Arda sağ köşeden korneri kullandı. İçerde Servet yükseldi, kafayı vurdu ama top üstten auta çıkıyor.
33. dakika: Etkimiz gittikçe artıyor. Mevlüt sağ kanattan ortaladı. Son anda defans uzaklaştırdı.
30. dakika: Ooooo... Rakip kalede etkimizi arttıyoruz. Sağ kanattan Volkan içeri girdi. Ön alandaki Hamit'e bıraktı. Hamit sert vurdu.. Top üst direğin dibinden auta çıktı. Bu arada Aurelio ile geliştirdiğimiz atakta rakip kaleci Escober direğe çarptı ve sakatlandı. Tedavisi için sağlık görevlileri sahada.
27. dakika: Ooooo... Aurelio ile çok net bir pozisyondan yararlanamadık. Arda sol kanattan mükemmel bir orta yaptı. Arda direkte Aurelio vurdu ama kaleci son anda uzaklaştırdı.
25. dakika: Honduras takımı uzun topla kalemize gelmek istedi ama Volkan çıktı ve topu aldı.
23. dakika: Sabri topu defansın arkasına atmaya çalıştı ama rakip defans topu uzaklaştırdı. Bu arada Honduras bir atak geliştirdi ama top auta çıktı.
22. dakika: Honduras takımı sağ köşeden korner kullandı. Top yine kalecimize gelmeden defans uzaklaştırdı.
21. dakika: Ceza alanımızın önünde Volkan Şen kendini yere bıraktı. Volkan'ın sol kolunda bir sorun var. Bursalı oyuncu tedavi için kenara alındı.
19. dakika: Emre'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı dışında Hamit topla buluştu. Kaleye sert vurdu ama top farklı şekilde auta çıktı.
18. dakika: Arda sol kannatta sıfır diye tabir edilen yere indi, ortayı kesti. Penaltı noktasında Volkan Şen vurdu ama top defansa çarparak kornere çıktı.
17. dakika: Hamit sağ kanatta sol kanattaki Arda'yı görmek istedi ama pası oldukça kötü.
16. dakika: İlk çeyrek geride kalırken Honduras takımı henüz kalemize gelemedi. Kaleci Volkan Demirel'in eline henüz top değmedi.
14. dakika: Sağ kanattan Sabri ortaladı, içerde Mevlüt'ten önce defans yükseldi ve topu uzaklaştırdı.
12. dakika: Mevlüt'ten akıl dolu, mükemmel vuruş. Ceza alanına gelen ortada PSG'de forma giyen Mevlüt Erdinç gelişine mükemmel vurdu ama kaleci Escober uzandı ve aldı.
11. dakika: Wilson'un, Volkan Şen'e yaptığı hareket çok sert. Millilerimiz sağ çizgiden serbest vuruş kullanacak. Ceza sahasına orta geldi ancak kaleci Escober çıktı ve topu aldı.
10. dakika: Hamit, hemen önündeki Arda'yı düşündü ama top çok hızlı. Volkan Şen, uzaklardan sert vurdu ama defansa çarpan top geri dönüyor.
9. dakika: Arda defansın arkasına sarkan Sabri'yi düşündü ama top oldukça hızlı. Honduras takımı kaleci vuruşu ile hücuma kalkacak.

8. dakika: Bernandez sağ kanattan ilerlemek istedi ama hatalı pası sonrasında top bize geçti. Honduras takımı hücumda etkili bir takım. Kontra ataklarda arkalara kaçan çok önemli ayaklara sahipler.
7. dakika: Volkan Şen, sağ kanattan ortaladı ama Figueroa ön alanda topu uzaklaştırdı. Tribünler ilk düdükten bu yana hiç susmuyor.
5. dakika: Mevlüt, sağ kanatta rakibinin sağından atıp solundan kaçmak istedi ama Wilson kademede başarılı.
3. dakika: Top kontrolümüz oldukça iyi. Bu dakikaya kadar konuk takıma fazla top göstermedik. Honduras takımı uzun topla çıkmak istedi ama Servet uzaklaştırdı.
2. dakika: Karşılaşmaların ilk dakikalarında top kontrolü bizde.
1. dakika: İlk düdük geldi, karşılaşmaya Honduras takımı başladı. Honduras takımının dizilişi 4-4-2, bizim ise 4-3-3.. Tribünlerde istenilen kadar kalabalık oluşmadı ama taraftarlarımız ve millilerimizmaça oldukça hızlı başladı.
İnönü Stadı'nda İstiklal Marşımız okunuyor.. Karşılaşmaya beklenilen kadar ilgi gösterilmedi. Boş koltuklar oldukça fazla..

hurriyet



Bu haber 925 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,915 µs