En Sıcak Konular

Tam bir düş kırıklığı!

0 0 0000 00:00 tsi
Tam bir düş kırıklığı! Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesi ile önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe, kendi sahası Saraçoğlu'nda tam bir düş kırıklığı yaşadı. Sivasspor sarı lacivertlilere geçit vermedi... İşte maçın önemli anları...

Fenerbahçe: 2 - Sivasspor: 2 (maç sona erdi)

12. dakikada Alex'in uzak direğe ortasında Appiah'ın içeriye çevirdiği topu Can ağlara gönderdi. Ancak hakem Appiah'ın vuruşundan önce topun tamamen dışarı çıktığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

15. dakikada Tümer'in ceza sahasına ortasında iki savunma oyuncusunun arasından iyi yükselen Tuncay'ın kafasında top filelerle buluştu.

19. dakikada serbest vuruşu pas olarak kullanan Sivasspor'da, Cem Can'ın sağ ayağıyla muhteşem füzesinde top, kaleci Serdar'ın yanından ağlara gitti: 1-1.

34. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Balili sert vuruşunda Serdar, topu son anda kornere çeldi.

37. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında gerilerden gelen Servet'in kafa vuruşu, Sivasspor'u 2-1 öne geçirdi.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Maçın ikinci yarısına Fenerli futbolcular başladı.

48. dakika. Fenerbahçe atağında sağ kanattan Kezman ceza sahasına girdiği anda sıfırdın şutunu attı. Savunmaya çarpan topu kaleci Petkoviç oyun alanında tutamadı. Sarı-Lacivertli ekip kazanılan köşe vuruşundan sonuç alamadı.

49. dakika. Sivasspor, Mehmet Yıldız ile Fenerbahçe ceza sahasında etkili oldu. Bu futbolcunun önüne Can zamanında kapatarak topu kornere çeldi.

50. dakika. Sivasspor, Kadıköy'de 2-1'lik üstünlüğünü sürdüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip güçlü rakibi Fenerbahçe önünde sahasında kapanmak yerine 3. gol için ataklarını sıklaştırdı. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu çabuk kullanan Sivas, Balili'yi savunmanın arkasına kaçırdı. Bu futbolcunun yerden şutuna savunma ayak koyup hızını kesti. Serdar zayıf gelen topu kapanarak kontrol etti.

54. dakika. Sivasspor'da Fransergio yaşadığı sakatlık pozisyonu sonrası oyun sahasına girmekte acele edince hakemden sarı kartı gördü.

57. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Ümit Özat'ın taşıdığı topu ceza sahası önünde Kezman tek pasla savunmanın arkasına sarkan Tuncay'a aktardı. Tuncay, çarprazdan şutuna attı. Yerden gelen topu kaleci Petkoviç soluna kapanarak kontrol etti.

59. dakika. Fenerbahçe mağlup durumda olduğu karşılaşmada Sivasspor karşısında sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil.

 60. dakika. Fenerbahçe'de Aureilo yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı.

62. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan kullanılan serbest atışta beraberlik golüne Kezman ile çok yaklaştı. Alex'i ceza sahasına kestiği topa çıkan Petkoviç yumruğu vuramadı. Arka direkte yerde seken topu Kezman kafa ile boş kale yerine yandan auta vurdu.

65. dakika. Sivasspor bu dakikada Fenerbahçe karşısında 3. gole çok yaklaştı. Önce Balili ile ceza sahasında golü bulamayan Sivasspor, daha sonra sol kanattan Hayrettin ile geliştirdiği atakta yine etkili oldu. Bu futbolcunun arka direğe kestiği topu İlhan uygun durumda kötü bir vuruşla üstten auta attı.

66. dakika. Fenerbahçe kalesinde üst üste yaşadığı tehlikeler sonrası Tuncay ile mutlak bir gol şansını harcadı. Mehmet Yozgatlı'nın arka direğe kestiği topu Tuncay altıpas içinde boş kale yerine meşin yuvarlağı ayağının altından kaçırınca direğin dibinden auta attı.

67. dakika. Fenerbahçe Mehmet Yozgatlı ile beraberliği yakaladı. Sağ kanatta oyuna girdiği andan itibaren takımının ataklarını sürükleyen isim olan Yozgatlı ceza sahasının çarprazından yerden sert bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in bakışları arasında Sivasspor ağlarına takıldı.

Fenerabahçe, Mehmet Yozgatlı'nın golüyle Sivas karşısında 2-2'lik eşitliği yakaladı.

69. dakika. Sivasspor'da Gürhan sarı kart gördü.

70. dakika. Fenerbahçe üstünlük şansını Alex ile yakaladı. Sağ kanatan şık çalımlarla Sivasspor ceza sahasına giren Brezilyalı futbolcunun yerden şutun kaleci Petkoviç parmaklarını uçuyla çeldi. Yan direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

73. dakika. Fenerbahçe bir kez daha Alex ile direğe takıldı. Sol kanattan ceza sahasına atılan pası iyi takip eden Alex bekletmeden şutunu attı. Meşin yuvarlak 90 tabir edilen noktaya çarparak auta çıktı.

74.dakika.Sivasspor'da İlhan yerini Serdar'a bıraktı.

75. dakika. Fenerbahçe kalesinde Sivasspor inanılmaz bir gol pozisyonundan sonuç alamadı. Savunmanın arkasına sarkan Balili kaleci Serdar ile karşı karşıya pozisyoda vuruşunu yaptı. Serdar ilk pozisyonda topu çeldi. Top tekrar Balili'nin önünde kaldı. Yine şutunu atan golcü isim direğe takıldı.

 76. dakika. Mehmet Yozgatlı hakemin faul kararına itiraz edince sarı kart gördü.

 77. dakika. Fenerbahçe'de Tümer Metin yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

79. dakika. Sivasspor'da Musa yerini Gökhan'a bıraktı.

81. dakika. Sivasspor, Mehmet Yılmaz ile Fenerbahçe kalesinde gole çok yaklaştı. Bu futbolcun savunmanın arkasına sarkarak ceza sahasına girdiği anda arka tarafta pas isteyen Balili'ye ortasını yaptı. Kaleci Serdar harika bir kurtarışla bu futbolcunun önünden topu çelmeyi başardı.

82. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay Sivas ceza sahası önünde indirildi. Hakem frikik atışını Sarı-Lacivertli ekibe verdi. Atışı Alex kullandı. Top bu futbolcunun vuruşunda baraja takıldı. Atış sırasında Sivasspor'dan Gökhan hakemden sarı kart gördü.

85. dakika. Kadıköy'deki maçın son dakikaları inanılmaz pozisyonlara sahne oldu. Her iki ekipte müthiş gol fırsatlarından yararlanamadı. Maçta 2-2'lik eşitlik sürüyor.

87. dakika. Sivasspor maçın son dakikalarına girilirken Fenerbahçe kalesinde üst üste gol pozisyonları kaçırdı. Mehmet Yılmaz, ceza sahasına girdiği anda şutunu attı. Kaleci Serdar zamanında çıkarak açıyı kapatıp topu kornere tokatladı.

88. dakika. Sivasspor bir kez daha Fenerbahçe kalesinde gole yaklaştı. Sağ kanattan sıfıra kadar inip topu kale sahasına kesen Mehmet Yılmaz'ın pasına arka direkte Balili ayak koyamadı.

 89. dakika. Fenerbahçe'de Kemal oyuna girdi. Alex saha kenarına alınan isim oldu.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti. Artık nefesler tutuldu.

Maç 2-2 bitti...

Hurriyet/İnternetspor



Bu haber 310 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,042 µs