En Sıcak Konular

73 yaşındaki dede, 60 yaşındaki nineyi kaçırdı

0 0 0000 00:00 tsi
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yaşayan ve 2 yıl önce eşini kaybeden 9 çocuk babası 73 yaşındaki Rıza Sevindik, çocuklarının evlenmesine karşı çıktığı için kendisine vermedikleri 60 yaşındaki 5 çocuk annesi Fadime Aslan’ı Ankara’da yalnız

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Kocabaş köyünde yaşayan, 9 çocuk babası 73 yaşındaki Rıza Sevindik yaklaşık 2 yıl önce eşini kaybetti. Çocuklarını evlendirdiği için köyde yalnız yaşamaya başlayan Sevindik, bir süre önce yakınlarına yeniden evlenmek istediğini ve kendisine uygun bir eş bulmalarını talep etti.
Ankara’da yaşayan yakınları Sevindik’i, 5 yıl önce eşini kaybeden ve Boğaziçi semtinde yalnız yaşayan 5 çocuk annesi 60 yaşındaki Fadime Aslan’la tanıştırmak için başkente davet ettiler. Ankara’ya gelen Sevindik, tanıştığı Aslan’dan hoşlandığını ve kendisiyle evlenmek istediğini bildirdi.
Rıza Sevindik, bir süre sonra da Fadime Aslan’a birkaç akrabası ile birlikte dünürcü oldu. Ancak Fadime Aslan’ın çocukları, annelerinin evlenmesine karşı çıkarak, Sevindik’in talebine olumsuz yanıt verdiler. Sevindik, bunun üzerine köyüne geri döndü.
     
     TELEFONLA ARAYARAK KAÇIRILMASINI İSTEDİ...

Fadime Aslan, çocuklarının karşı çıktığı için evlenemediği Rıza Sevindik’in yaşadığı köydeki evini telefonla arayarak, kendisini kaçırmasını istedi.
Rıza Sevindik, bunun üzerine kamyonla gittiği Ankara’da Fadime Aslan’ı, evindeki eşyasını da yüklediği araçla köyüne getirdi. Fadime Aslan’ın çocukları, evde bulamadıkları annelerinin kaçırıldığı yönünde jandarmaya ihbarda bulundular.
Jandarma ekipleri, başlattıkları çalışma kapsamında Aslan ve Sevindik’i Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yakaladı. Jandarmadaki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen Fadime Aslan ve Rıza Sevindik, savcılıkta ifade verdiler.
Rıza Sevindik, Delice Cumhuriyet Savcısına, Fadime Aslan’ı rızası karşılığında kaçırdığını ve evlenerek mutlu bir yuva kurmak istedikleri yönünde ifade verdi.
Savcılıktaki ifadelerinin ardından resmi nikah yaptırmaları kaydıyla serbest kalan Rıza Sevindik, yaşadığı Kocabaş köyüne Fadime Aslan’la birlikte giderek muhtar Hasan Bozdağ’ı evlilik konusunda bilgilendirdi.
milliyet



Bu haber 555 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,254 µs