En Sıcak Konular

MHP'li Vural: Beni de dinliyorlar

20 Şubat 2010 20:28 tsi
KARS'ta düzenlenen bir panele katılan MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Türkiye'de herkes gibi kendisinin de dinlenildiğini belirterek, “Türkiye'de haberleşme güvenliği kalmamış. Herkes birbirini dinliyor. Herkes birbirinin başına çorap örüyor.

MHP Kars İl Başkanlığı'nca düzenlenen ‘Türkiye’nin Kafkasya politikası ve Kars'ın önemi, Yakın tarihimizin Türk soykırımı Hocalı’ konulu paneli yöneten Vural, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vural gazetecilerin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un ses kaydıyla ilgili sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Türkiye'de haberleşme güvenliği kalmamış. Herkes birbirini dinliyor: Herkes birbirinin başına çorap örüyor. Devlet kurumları birbiriyle çatıştırılıyor. Yani bu hükümet döneminde devlet felç edilmiştir. Devlet çalışamaz hale dönüştürülmüştür. Devlete ve kurumlarına olan güven zayıflatılmıştır. Türkiye’'i yönetemeyen bir Başbakan vardır. Türkiye'yi yönetememektedir. Türkiye’ye büyük zarar vermektedir. Bu tablo onu ortaya koyuyor.”

Vural, bir gazetecinin “Siz de dinlenildiğinizi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine herkesin dinlenildiğini düşündüğünü anlatırken şöyle konuştu:

“Ben de dinlenildiğimi düşünüyorum. Türkiye'yi gerçekten tehditle, baskıyla, sindirmeyle yönetmek isteyen siyasal zihniyetle karşı karşıyayız. Türkiye demokrasiden uzaklaşmaktadır. Maalesef bugün kurumlar birbiriyle çatışıyor. Kurumlara olan güven azalıyor. Devletin üst kademesinden alt kademesine kadar insanların dinlendiğine dair tehditler oluşuyor. Nerede bu hükümet, ne yapar? Bunlar bostan korkuluğu mudur? Herkes birbirini dinliyor. Dinleyenler çeşitli internet sitelerinde bunları yayınlayabiliyor. Kimden cüret alıyorlar, nasıl yapıyorlar, neler oluyor Türkiye’de? Bir takım oyunlar onanıyor. Ama bunların içinde kaybeden milletimiz oluyor. Milletim sıkıntı ve dert içerisinde. Köylüm, esnafım, emeklim dertli. Onların derdi tartışılmıyor. İşte görüyorsunuz sırça köşklerde başka başka hususlar tartışılıyor. Onun için Türkiye’nin gündemi milletin gündemi olmalıdır. Ama maalesef bugün milleti tehdit eden bir hükümetle karşı karşıyayız. O bakımdan birileri şunu diyor, ’Ben herkesi dinlerim, dinlediğim gibi internete veririm’ demek suretiyle devletin içerisinde bir takım organizasyonlar bütün bunlarla ilgili faaliyet sürdürebilmektedir. Onun için maalesef bugün devlet yönetimi felç edilmiştir, devlet çalışamaz haldedir. Türkiye’de bir devlet krizi vardır. Bu devlet krizinde maalesef Cumhurbaşkanı görevini yapmamaktadır. Türkiye’de seçim olmalıdır ve bu devleti aciz duruma düşürmek isteyen bu zihniyetten kurtulma vakti gelmiştir. Türkiye Fetret Devrini yaşıyor.”



Bu haber 621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,406 µs