En Sıcak Konular

Halil Altıntop seferberliği

20 Şubat 2010 13:14 tsi
Eintracht Frankfurt Halil Altıntop'u gelecek sezon kadrosuna almak için seferberlik ilan etti. Kulüp ilk olarak bilet fiyatlarına yüzde 15 zam yapmayı kararlaştırdı.

Almanya 1. Futbol Ligi'inde Eintracht Frankfurt, Schalke'den kiraladığı Halil Altıntop'u gelecek yıl kadrosunda tutabilmek için atağa geçti. Frankfurt'un son haftalardaki başarısına büyük katkı sağlayan Halil Altıntop'u yeni sezonunda tutabilmek için ilk etapta Frankfurt yönetimi bilet fiyatlarına yüzde 15 zam yapmayı kararlaştırdı. Frankfurt Commerzbank Arena'daki Hauptribüne'de ki 2 bin 300 lüks koltuklu yerlerin gelecek sezon 4 bin 760 Euro olacağı bildirildi. Ayrıca sözleşmesi bitecek olan localar içinde fiyat yükselmesi olacağı bildirildi.

EN PAHALI ARENA

Bayern Münih'in Allianz Arena'da aldığı fiyatlardan daha pahalı olan locaların aslında pahalı olmadığını savunan Frankfurt yöneticisi Dr. Thomas Pröckl "Arena altındaki otomobil park garajı ve sunulan hizmet göz önüne alınırsa aslında pahalı değiliz" dedi.

Kulübü borç yatağını sokmamak için çalışmalar yaptıklarını belirten Pröckl, "Kendi yağımızla kavrularak başarıyı yakalayabiliriz. Örneğin 750 bin Euro'ya transfe ettiğimiz Pirmin Schwegler gibi oyuncular bulmalıyız. Takıma uyum sağlayacak iyi futbolcuların mutlaka pahalı olması şart değildir" dedi.

İYİ TAKIM OLURSA EVET

Lüks koltuklarda maçları izleyen Eintracht Frankfurt taraftarların ise, "Eğer Halil Altıntop gibi iki oyuncu alırlarsa bu fiyat yükseltilmesine karşı olmayız" açıklamasını yaptıkları öğrenildi. Taraftarların para vermekten çekinmedikleri, fakat yıldız futbolcuları kadroda görüp zirveye oynayan bir takım kadrosu izlemek istedikleri kaydedildi.

YILDIZ FUTBOLCU ÇOK PAHALI

Eintracht Frankfurt yönetimi ise, Commerzbank Arena için yılda 9 milyon Euro kira ödediklerini vurgulayıp, "Bu kira bedeli Almanya'daki statlarda alınan en fazla alınan ücret. Şu andaki yerimiz 7. sırada ligi bitirsek alacağımız para ise 2,3 milyon Euro. Bu Altıntop ayarında yıldız bir oyuncuyu transfer etmek için yeterli değil. Bunun için bilet fiyatlarını yükselteceğiz" açıklamasını yaptı.



Bu haber 667 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,768 µs