En Sıcak Konular

5 yıldır kayıp olan kız, Münevver gibi katledilmiş

13 Şubat 2010 15:00 tsi
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5 yıl önce okula gitmek için evden çıkan genç kızın, Münevver Karabulut olayında olduğu gibi sevgilisi ve 2 arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 31 Mayıs 2005 tarihinde ilçeye bağlı Çerçioğlu köyünden 'okula gidiyorum' diyerek evinden ayrılan lise öğrencisi Selma Saçmalı (15), akşam eve dönmeyince baba Hacı Saçmalı jandarmaya başvurdu. Ancak tüm aramalara rağmen genç kızdan haber alınamadı. Beş yıldır kızlarından haber alamayan Saçmalı ailesi, ilçeye yeni atanan emniyet müdürünün dosyayı raftan indirmesi ile yeniden ümitlendi. 2009 yılında Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İzzettin Özgibar, kayıp Selma Saçmalı'nın dosyasını ağustos ayında yeniden gündem aldı.

Dosyada baba Hacı A. Saçmalı'nın kızının erkek arkadaşı Cemil A. (24) tarafından kaçırıldığı ya da kandırılarak alıkonmuş olabileceği iddiasını yeniden değerlendirdi. Polis, Cemil A.'yı teknik dinlemeye aldı. Ardından Düziçi Cumhuriyet Başsavcılığı gözetiminde, 10 Şubat 2010'da ikisi askeri birliklerinden olmak üzere 7 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sonucunda Selma Saçmalı'nın 31.05.2005 tarihinde erkek arkadaşı Cemil A. tarafından okul girişinde alındığı ve aldatma şüphesi nedeniyle tartıştıkları öğrenildi. İlçeye bağlı Söğütlü göl civarındaki İt Ağılı mevkiindeki ormanlık alana kadar süren tartışma sırasında, olay yerinde bulunan Cemil A., şu an asker olan arkadaşları Kadir C.(23) ile Ali A.'nın Selma Saçmalı'yı tartakladıkları ve şiddet uyguladıkları tespit edildi. Sinirlerine hâkim olamayan Kadir C.'nın cebinden çıkardığı bıçakla Selma Saçmalı'yı boğazından kestiği ve 7 -8 yerinden bıçakladığı ortaya çıktı.

Kadir C., Ali A. ve Cemil A.'nın, Selma Saçmalı'yı İt Ağılı mevkiindeki ormanlık alana varmadan kazdıkları mezara gömdüklerini itiraf ettiği bildirildi. İki gün süren kazı sonucu kızın çürümüş kemikleri yanında sağlam kalan saçı, saç tokası ve iç çamaşırlarının bulunduğu belirtildi. Cinayetin ani kızgınlıkla değil planlı olduğu belirlendi. İfadelerinde cinayeti işlediklerini kabul eden zanlılar nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Cihan



Bu haber 870 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,048 µs