En Sıcak Konular

Şener: Anlatılmayanlar var

11 Şubat 2010 20:51 tsi
Şener: Anlatılmayanlar var Şener, TBMM’de çıkan kavganın fitilleyici unsuru olan, Emine Erdoğan’ın GATA’ya alınmaması tartışmasıyla ilgili olarak yeni bir iddia ortaya attı: Hastaneye girdi...

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, eşi Emine Erdoğan’ın GATA’ya alınmaması olayında ilk aşamayı anlatıp, ikinci aşamayı anlatmadığını iddia etti. 

Nejat Uygur’un eşi Necla Uygur ise o dönemde başka sanatçıların da GATA’da yattığını belirterek, Emine Erdoğan’ın onları ziyaret etmiş olabileceğini söyledi. Erdoğan’ın Genelkurmay Başkanı ile telefonda görüşerek sorunu aştığını ileri süren Şener, Hürriyet’e şunları söyledi:

İkinci safhayı anlatmıyor      

“Bu bilgiler doğrudan değil, o dönem dolaylı aldığım bilgilerdi. O sırada Sayın Genelkurmay Başkanı ile yapılan telefon konuşması sırasında ‘Elbette tabii ki ziyaret etmesi lazımdır. Ben gerekli talimatı veririm’ dediği ve ziyaret ettiğiyle ilgili bir bilgiye sahibim. Sonraki safhalarda neler olduğuyla ilgili bir açıklama olmadı. O (Başbakan) birinci safhayı anlatıyor, ikinci safhayı anlatmıyor.”

Ben yasaklara karşıyım

Yasaklara karşıyım. İnsanların medeni insani temaslarını engellenmesini doğru bulmam. Ama gece gündüz siyasette tartışma açacak konular aranmasını doğru bulmam. Vaktiyle gereği yapılmalıydı. Başbakan çevresine, ‘bana kavga yeri, tartışma ortamı bulun’ diyor. Ülke hassas bir dönemden geçiyor. Böyle bir ortamda ayrışmayı derinleştiriyor.”

Başka sanatçılar vardı

Nejat Uygur’un eşi Necla Uygur da, Şener’in iddiasıyla ilgili olarak Hürriyet’e, “Eşim GATA’da yatarken Emine Hanım bizi ziyaret etmedi. Hatırlamıyorum” dedi. Uygur’un yattığı dönemde başka sanatçılarında GATA’da yattığını belirten Uygur, Emine Erdoğan’ın onları ziyaret etmiş olabileceğini söyledi. Necla Uygur, şöyle konuştu:

Bu konu artık kapansın

“Biz oradayken gelmedi. Hatırlamıyorum. Aynı zamanda başka sanatçılar da yatıyordu belki daha sonra onları ziyaret etmiş olabilir. Tüm bu olanlara öyle üzülüyorum ki hastalandım. Beni çok üzdü. Bizim bir tarafımız asker. Keşke tüm bunlar hiç olmasaydı. Çok yoruldum. Lütfen bu konu kapansın artık. Bünyem artık kaldırmıyor.”

Hürriyet



Bu haber 827 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,452 µs