En Sıcak Konular

Televizyonlar Bahçeli'ye ekranı kapattı!

9 Şubat 2010 12:09 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin medya patronlarını isim isim hedef alan geçen haftaki grup toplantısındaki sözlerine medyadan karşı tavır geldi. Medyanın ekranlara yansıyan Devlet Bahçeli tavrı:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin medya patronlarını yönelik geçen haftaki grup toplantısındaki sözlerine medyadan karşı tavır geldi. Bahçeli'nin bu haftaki grup toplantısındaki konuşmasını hiç bir haber kanalının canlı vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber ağırlıklı yayın yapan CNN, NTV, Kanal 24, Habertürk, TRT 2, TV Net, Ülke TV,  Devlet Bahçeli'nin konuşmasını canlı olarak yayınlamadı.

Sadece, NTV yaklaşık 1 dakika kadar Bahçeli'nin iktidara yönelik tehditleri sıraladığı kısmı girerek çekti.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Geçen haftaki grup toplantısında, TBMM'deki kavgadan sonra medyanın partisini karalayıcı yayınlar yaptığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sabah - atv grubunun sahibi Ahmet Çalık, Bugün gazetesi ve Kanaltürk'ün sahibi Akın İpek, Habertürk grubunun sahibi Turgay Ciner ve NTV-Doğuş Grubu'nun sahibi Ferit Şahenk’in isimlerini vererek, bu isimlerin ellerinde medya gücünü MHP'yi karalamak için kullandığını öne sürmüştü.

Saydığı bu dört medya grubu için "güdümlü medya" ifadesini kullanan Devlet Bahçeli, "servetinin kaynağı şaibeli olan ve elindeki medya gücünü ticari faaliyetleri için iktidara kiralayan medya patronlarından Ahmet Çalık, Akın İpek, Turgay Ciner ve Ferit Şahenk’in elindeki haberleşme vasıtaları ve elemanları ile partimize yönelik karalamaların odağı haline geldikleri görülmektedir." demişti.

MHP lideri, saydığı medya patronu ve gruplarını bu tarz yayınlarını noktalamaması içinse tehdit vari bir üslupla uyarmıştı.

Bahçeli: " Söz konusu olan medya temsilcilerinin gerçeğe aykırı ve ahlaken sorunlu yayınlarının devamı halinde, aziz milletimiz bunları affetmeyecek ve milliyetçi -ülkücü irade ise bu ahlaksızlığı asla unutmayacaktır." demişti.

Haber 7

 



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,556 µs