En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanlığı da MTM'den izleyecek

1 Şubat 2010 15:15 tsi
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) sonra Cumhurbaşkanlığı da, medyayı izlemek için Medya Takip Merkezi (MTM) ile anlaşma imzaladı.

Anlaşma kapsamında Cumhurbaşkanlığı, 2010 yılında da, tüm medya mecralarında çıkan haberlerinin takip ve ölçümlemesi hizmetlerini MTM'den alacak.

Cumhurbaşkanlığı, geçen yıl olduğu gibi, 2010 yılında da gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitelerinde, kurum ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili yayınlanan her türlü haber ve yazının takibini, medya takip sektörünün öncü kuruluşu Medya Takip Merkezi'nden almaya karar verdi.

Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir kuruluşa hizmet vermenin önemini vurgulayan Medya Takip Merkezi Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs, kamu kuruluşlarının doğru ve eksiksiz bir medya takibi ve ölçümleme hizmeti alarak, hem kendilerini daha iyi ifade edebilir hale geldiklerine hem de gelişmelere daha fazla hakim olabildiklerine dikkat çekti. Türkiye'de, en önemli kurumlar arasında ilk sırada olan Cumhurbaşkanlığı'na medya takip hizmeti vermenin çok iyi bir teknoloji, nitelikli ve profesyonel bir kadro, hızlı ve esnek bir yapı gerektirdiğini vurgulayan Vayıs, erken uyarı servisiyle Cumhurbaşkanlığı için medyanın nabzının sıcağı sıcağına tutulduğunu açıkladı. Vayıs sözlerini, "2010 yılında da İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Avrupa şubelerimizle müşterimizin çalışma hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." diyerek tamamladı.

Geçtiğimiz aylarda onuncu yılını kutlayan Medya Takip Merkezi, 2006 yılından beri başta Cumhurbaşkanlığı ve TBMM olmak üzere, Adalet Bakanlığı, Çankaya Belediyesi, Çevre ve Orman Bakanlığı, Mamak Belediyesi, Gölbaşı Belediyesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Üniversitesi, Devlet Su İşleri gibi pek çok önemli kamu kuruluşuna yerinde hizmet veriyor.

(CİHAN) 



Bu haber 596 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,612 µs