En Sıcak Konular

'Türkeş kalksa hepsini partiden kovar'

31 Ocak 2010 20:29 tsi
'Türkeş kalksa hepsini partiden kovar' Sağlık Bakanı Recep Akdağ, MHP yöneticilerinin partiye yakışmayan tutum ve davranışlar sergilediğini belirterek, 'Türkeş mezarından kalkıp gelse bunların hepsini partiden kovar" dedi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve MHP'ye yüklenen Bakan Akdağ, MHP yöneticilerinin tarz, tavır ve ifadelerinin onlara 'milletçi' demeyi mümkün kılmadığını ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizbölükbaşı'nın partisine yönelik eleştirilerini sert bir dille yanıtlayan Bakan Akdağ, "Partinin yönetimindeki birçok kişiyi tenzih ederek söylüyorum. Bunlar bu milletin ruh köküne yabancı monşerlerdir. Milletin nasıl yediğini, nasıl içtiğini, milletin neye sevindiğini, neye üzüldüğünü bilmez, milletin yaşadığı gibi yaşamazlar. Bunlar MHP'ye yakışmıyor. Rahmetli Türkeş mezarından kalksa gelse, bunların hepsini kovardı. Bunlar böylesine ülkeye ve partilerine yakışmayan insanlardır." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyete öncülük etmiş bir şehirde "Türkiye çözülüyor" gibi afişler yazmanın bu ülkeye ve Erzurumluya saygısızlık olduğunu dile getiren Bakan Akdağ, Erzurumlunun bunun hesabını soracağını ifade etti.

Seçime 1,5 yıl kaldığını hatırlatan Bakan Akdağ, "MHP erken seçime gidelim diyor. Biz siz miyiz ki 5 yıl müddetle milletin bize emanet ettiği görevden çaresizce, perişan bir şekilde 3,5 yıl içinde kaçıp gidelim. AK Parti sizin kadar beceriksiz, basiretsiz, milletinin canına okumuş mu ki kaçıp gidelim. Millet bir kez daha bunların tasdiknamesini ellerine verecektir." şeklinde konuştu.

Ülke çözülmediğini, milli birlik ve beraberlik projesi ile bütünleştiğini ifade eden Bakan Akdağ, AK Parti'nin kimsenin dokunamadığı bir cerahati boşalttığını iddia etti.

Milli Birlik ve Beraberlik Projesi'nin milletin önünün açtığını kaydeden Bakan Akdağ, yaptıkları açılım projesinin böyle bir proje olduğunu dile getirdi. Bakan Akdağ, milletin kendilerine verdiği emaneti kendilerine tanınan güne kadar taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ise tarım alanında yaptıkları çalışmaları anlatarak örnekler verdi.

cha



Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,014 µs