En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta oy verme işlemi sürüyor

31 Ocak 2010 14:43 tsi
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi devam ediyor. Gündemde olmasına rağmen başkan adayları konuşma yapmazken, sandıktan çıkacak sonuçla ilgili ilk ipuçları gelmeye başladı.

Beşiktaş Kulübü'nün efsane yıldızlarından olan kongre üyesi Ali Gültiken, kongreye katılımın oldukça yüksek olduğunu ve yaklaşık 10 bin civarında üyenin oy kullandığını söyledi. Gültiken, Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun yarıştığı seçimde izlenimlerine göre ibrenin yüzde 60'a yüzde 40 şeklinde Murat Aksu'dan yöne olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi sürerken, saat 12.30 itibariyle 3 bin 470 üyenin oy vermek için kayıt yaptırdığı açıklandı.

BJK Cola Turka Arena'da gerçekleştirilen kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi ve toplantının başlamasından itibaren sandıklara hücum etti. Sandık başlarında izdiham olurken, çok sayıda üye oy verme sırasının kendilerine gelmesi için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

-BAŞKAN ADAYLARININ ÜYELERE İLGİSİ SÜRÜYOR-

Sandık başlarında uzun kuyruklar oluşurken, salon dışında da çok sayıda üyenin sırada beklediği görüldü.

Toplantının ilk saatlerinden itibaren kapı önünde yönetim kurulu listesindeki isimlerle üyeleri karşılayan iki başkan adayı Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun yakın markajı sürüyor. İki başkan adayı da kapıda üyeleri karşılamaya devam ederken, her üyeyle tek tek tokalaşarak ilgilerini gösterdiler.

Bu arada büyük rekabetin yaşandığı kongreye medyanın da yoğun ilgisi oldu. Çok sayıda televizyon kanalı seçimli genel kurul toplantısını canlı olarak verdi.

TOPLANTI GECİKMELİ BAŞLADI

BJK Cola Turka Arena'da yapılan genel kurul 1 saat gecikmeyle başlarken, oy verme işlemine de geçildi. Gündemde olmasına rağmen başkan adayları oy verme işlemi öncesi konuşma yapmazken, kongre divan başkanlığına da Uluç Gürkan seçildi. Başkan adayları Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun oy verme işleminin bir an önce başlaması için konuşmalarını yapmadıkları bildirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, 33. başkanı seçmek için biraraya geldiklerini belirterek, ''Kongremizin Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır tarzda geçeceğinden hiç şüphem yoktur. Bu duygular içerisinde yeni seçilecek başkanımızın kulübümüze, spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan'ın gündemi okuması ve oy verme işleminde uyulması gereken kuralları hatırlatmasının ardından saat 11.20'de oy verme işlemi başladı.

Bu arada siyah-beyazlı kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın, kongreye gönderdiği telgrafın okunmasının ardından salondaki üyeler uzun süre alkış tuttu.

Diğer yandan saat 11.00 itibariyle 1833 üyenin kaydını yaptırıp salona girdiği açıklandı.

aa



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,692 µs